LANGEDIJK - Binnenkort treedt in de Koogerkerk voor u op het opera- en operettekwartet Bella Cantara. Dit kwartet is omstreeks het jaar 2000 ontstaan, nadat de vier solisten gezamenlijk opgetreden hadden in Hoffmann’s Vertelling bij de operettevereniging Caecilia in Langedijk. Deze operette werd opgevoerd ter gelegenheid van het 90 jarig bestaan van Caecilia. Na vele jaren komen ze weer terug in Langedijk met een afwisselend concert.

Bella Cantara treedt al ruim 18 jaar succesvol op in Noord-Holland. In die tijd hebben ze vele fans gekregen, waarvan sommigen jaarlijks onze concerten bezoeken. Tegenwoordig bestaat het kwartet uit Joke Oud (alt), Hans van Niekerk (bas) – beiden al vanaf het begin zingend bij Bella Cantara – Mirjam Betjes (sopraan) en Walther Deubel (tenor). Al jaren worden ze fantastisch begeleid door Hans Weenink.

In de beginjaren van ons bestaan zongen ze vooral opera. Later is daar operette en musical bijgekomen. Tegenwoordig brengen ze een mix van opera-, operette- en musicalstukken, die veelal bij het publiek bekend zijn. Hun concerten zijn dan ook een feest van herkenning voor de opera-, operette- en musicalliefhebber. Soms maken ze een uitstapje naar de liedkunst, maar altijd met een klassiek tintje.

Op 3 februari 2019 treden ze op in de Koogerkerk. Het gevarieerde programma zal voor ieders smaak wel wat te bieden hebben en zorgt voor een aangename invulling van een winterse zondagmiddag. Bella Cantara ziet er naar uit u te ontmoeten , dus graag tot ziens!

Entree: € 10,=