LANGEDIJK - Met veel enthousiasme betreedt Anyway, (Anneke Brons, Irisabella Bakker en Ruthie Vazana- drie dames van Texel) reeds twintig jaar de podia in Nederland. De liedjes zijn geniaal en met humor gearrangeerd door verschillende arrangeurs, in diverse stijlen, van cabaret tot klassiek ‘and all in between’. De zang is niet alleen close harmony, maar ook gekruid met ontroerend, verleidelijk en humoristisch cabaret. Dit programma is een klein voorproefje uit hun 20 jarige jubileum programma. Het geeft een kleine indruk van hun diverse repertoire. Het trio is een sprankelend a capella groepje, dat in heel Nederland optreedt en bekend staat om hun boeiende en absurdistische programma's. Voor hun publiek steeds verrassend door de prachtige klanken, keuze van liedjes en diversiteit !

The Best of StarSingers
Wij houden van mooie kerstmuziek en warmte delen met elkaar! De StarSingers verzorgen meerdere kerstconcerten in de maand december. De 3 concerten waar nog kaarten voor te verkrijgen zijn, zijn; zondag 8 december om 15.00 uur in de Koogerkerk in Zuid-Scharwoude, vrijdagavond 20 december om 20.00 uur in de Cultuurschuur in Wieringerwerf en op zaterdagavond 21 december om 20.00 uur in het witte kerkje van Heiloo. Details hierover zijn te vinden op onze agenda op onze site. Daar zijn ook kaarten te bestellen: www.starsingers.nl

De StarSingers is een groep van 6 vrienden die kerstoptredens verzorgen in Noord-Holland. De sopraan- en altpartijen worden gezongen door Ellen van Dam, Anja Boske en Sylvia de Bruijn. De tenor- en baspartijen door Paul Boske, Ton van Dam en Lex de Bruijn. We worden geholpen door onze geluids-en lichtmannen; Nico Zwaneveld en Daniël Vollers. Dit jaar vieren we ons 10-jarig jubileum met een The Best of StarSingers programma.

Wij brengen een breed repertoire van kerstmuziek; a capella, close harmony, bekende en minder bekende kerstliedjes. We begeleiden onszelf op verscheidene instrumenten, zoals (bas)gitaar, piano, cajon, etc.

Omdat de kersttijd enorm uitnodigt om te geven, willen wij een groot deel van de opbrengst van het concert doneren aan de stichting Sounds of Change; een organisatie die wij een warm hart toedragen!

Namens alle StarSingers: een geweldige warme en sfeervolle kersttijd gewenst! Voor meer informatie verwijzen we naar onze website en Facebookpagina.

Aanvang 15.00 uur; entree € 10,00