LEEUWARDEN - Volgende week woensdag 8 maart start Boot-Holland in Leeuwarden, de grootste indoor Botenbeurs van Nederland. Net als 2 voorgaande edities zal Ekowax Cleaning Products hier weer aanwezig zijn met een stand. Dit maal hebben ze een mooie plek aansluitend op het “Duurzaamheidsplein” (hal 4 standnummer 4021). Een plek waar ze eigenlijk ook thuis horen, want de producten van Ekowax zorgen voor duurzaam en milieuvriendelijke reiniging en bescherming van alle vaar- en voertuigen.


De bekendste producten hiervoor zijn de Nano producten, zoals Schoon (Wassen) Zonder Water, Glas(nano)Coat en Nano-Polish&Coat. De producten van Ekowax besparen je veel tijd en geld voor reiniging en onderhoud en dragen daarnaast ook nog eens bij voor een beter en schoner milieu.

Als bootbezitter wil je zoveel mogelijk kunnen varen en zo min mogelijk bezig zijn met het onderhoud van je boot. Dat kan als het schoonmaken eenvoudig, veilig en snel gaat. Ekowax Schoon (Wassen) Zonder Water is een cleaning product, gebaseerd op Nano technologie, waarmee je dus zonder gebruik te maken van water, heel eenvoudig vuil en vet verwijdert en tegelijk een waxbescherming achterlaat wat voor enkele maanden een water en vuil-afstotend effect heeft op de behandelde ondergrond. Het unieke is dat dit product altijd een krasvrij en streeploos resultaat geeft en toepasbaar is op elk afneembaar oppervlak, dus ook bijna elk oppervlak van een boot. Ook is het mogelijk om polyester, gelcoats, RVS en lakken voor jaren te beschermen met Ekowax Nano-Polish&Coat. Dit product bevat een UV filter, wat bescherming biedt tegen verkrijting en zorgt voor herstel en behoud van glans en kleur. Tevens zal het oppervlak extreem water en vuilafstotende eigenschappen vertonen.

De producten van Ekowax zijn te koop op beurzen, maar ook altijd online te bestellen en via ruim 40 verkoopadressen, waaronder ook een aantal watersport speciaalzaken zoals: Bootschappen Watersport in Alkmaar, Nautic Bout in Almere, JLT Boten in Sneek, Happy on Water in Cuijk en Sale-On Watersport in Kerkdriel.

Kijk voor meer informatie over Boot-Holland op www.boot-holland.nl en voor Ekowax op www.ekowax.nl

Ook kunt u via de volgende link een informatief filmpje van Watersport-TV over Ekowax en watersport bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=vKVfrL3Voxw