Welkom bij onze nieuwste toevoeging aan ons assortiment: de Balustradekit met roestvrijstalen (RVS) staalkabel van 5mm. Dit product is perfect voor iedereen die een stijlvol en duurzaam hekwerk wil installeren rond hun balkon, tuin of zwembad.


Modern Ontwerp en Hoge Kwaliteit

Onze Balustradekit is zorgvuldig ontworpen om een strak en modern uiterlijk te bieden. De draadspanner met gaffel is machinaal geperst, wat zorgt voor een naadloze afwerking. Dit systeem biedt een elegant alternatief voor traditionele hekwerken, en is een fantastische keuze voor zowel nieuwe projecten als renovaties.

Flexibiliteit en Veelzijdigheid

Verkrijgbaar in maten variërend van 1 tot 10 meter, onze balustradekits zijn geschikt voor diverse projecten, groot of klein. Ze kunnen zowel horizontaal, verticaal als diagonaal geïnstalleerd worden, wat u de vrijheid geeft om te kiezen wat het beste past bij uw ruimte.

Duurzaam en Betrouwbaar

Gemaakt van hoogwaardig 316 roestvrij staal, zijn deze kits ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Ze zijn ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik, en bieden een solide en veilige omheining.

Wat is Inbegrepen in de Kit?

Elke kit bevat de volgende onderdelen:

- 2 RVS houtschroeven (klein ontwerp)

- Gaffel pers terminal + borgveer

- Aangeperste stud

- Draadspanner

- Borgmoeren

- Gaffel terminal + borgveer

Voor diegenen die een voorkeur hebben voor ogen met metrische draad, bieden we ook RVS schroefogen M8 aan.

Perfect voor elke toepassing

Of u nu een stijlvol hekwerk wilt rond uw zwembad of een veilige balustrade voor uw balkon, onze Balustradekit met RVS Staalkabel van 5mm is een uitstekende keuze. Ze combineren moeiteloos veiligheid en stijl, en zijn geschikt voor elke buitenruimte.

Bestel vandaag nog en geef uw buitenruimte een moderne en veilige upgrade!