De watersport in Nederland zit sinds afgelopen zomer in de lift. Mede door de coronacrisis is een vakantie doorbrengen op het water populairder dan ooit. Door heel Nederland zijn een groot aantal meren en stranden te vinden waarop watersporten uitgevoerd kunnen worden. Ook het aanbod aan watersportmiddelen is groot. Maak hieronder kennis met een aantal van deze bedrijven


Nautic Gear
Of u nu op zoek bent naar bootaccessoires , bootonderdelen of andere waterport benodigdheden, bij Nautic Gear bent u verzekerd van een snelle verzending van uw waterportartikelen en helpen wij u graag met uw vragen!


Bootschappen Watersport Alkmaar
De eerste en grootste Nederlandse online watersportwinkel. Bootschappen Watersport Alkmaar levert alles voor uw boot, van antifouling tot zwemvesten. Ook heeft Bootschappen Watersport een fysieke winkel in Alkmaar, waar u van maandag tot zaterdag terecht kunt.


Tear-aid
De onmisbare krachtpatser in uw outdoor- én indooruitrusting. Tear-Aid is een uniek, transparant reparatiemiddel waarmee scheuren en gaten in praktisch alle materialen eenvoudig kunnen worden gedicht.


Joosten Watersport
Joosten Watersport staat bekend om zijn kundige advies en goede service. Het bedrijf is gespecialiseerd in watersportartikelen en is gevestigd op de Compagnieshaven in Enkhuizen, aan het IJsselmeer. Joosten Watersport heeft een uitgebreid aanbod aan scheepsbenodigdheden voor uw zeil- of motorboot en zeil- en casualkleding.


Nautisch Centrum Nicolaas Witsen
Een begrip in Alkmaar en omstreken. Met moderne hijs-, helling- en transportmiddelen lukt het om elk type jacht veilig op het droge te krijgen. Ook het transporteren van uw jacht en het afmasten van zeiljachten wordt met moderne middelen door Nautisch Centrum Nicolaas Witsen verzorgd.


PowerBoozt
Starthulp, accu en batterij voor onderweg. Op de boot met een lege batterij? PowerBoozt is de powerbank en batterijlader voor onderweg. Door middel van de PowerBoozt is het mogelijk om bij pech midden op zee toch de accu te starten. Altijd verzekerd van energie onderweg.


Watersportcursussen.nl
De grootste online opleider Klein Vaarbewijs en Marifonie van Nederland en België. Haal jouw vaarbewijs altijd in de buurt.


Staalkabel stunter
Staalkabel of staaldraad kopen bij dé Staalkabelstunter. De specialist op het gebied van staaldraad.


Solid Power Systems
Voor een zorgeloze vakantie vol met (autonome) elektrische energie. Solid Power Systems ontwikkelt uitsluitend vanuit eigen praktische ervaring en test dit in boten en campers op diverse korte en lange trips.

Tank-03
Tank-O3 is een klein inbouwsysteem voor in de schoonwatertank. Op basis van elektrolyse wordt zuurstof (O2) omgezet in ozon (O3). Aangezien ozon een uiterst sterke, geur- en smaakloze, en door de minimale produktie niet gevaarlijke oxidant is, zorgt Tank-O er voor dat het water in de watertank, maar juist ook de schoonwatertank zèlf, volledig kiemvrij blijft. Tank-O3 doodt alle bacteriën, virussen, schimmels, sporen en zorgt ervoor dat de watertank geheel biofilmvrij blijft.

Botenwacht
Botenwacht Nederland helpt al sinds 2003 pleziervaarders op weg die zijn getroffen door pech met de boot. Hiermee is Botenwacht de officiele pechhulporganisatie die directe technische hulp verleent bij pech op het water.


Stroomzat
Stroom Zat is een toe leverancier van electro en dieselonderdelen voor voertuigen en de scheepsvaart. Stroom Zat is geen alledaagse webshop, een webshop van specialisten voor de doe-het-zelf-specialisten.


Ekowax
Ekowax Cleaning Products zijn biologisch afbreekbaar en veelzijdig toe te passen. Effectief schoonmaakgemak voor zowel de particulier als de zakelijke gebruiker. Van bedrijven, organisatie tot thuis, van auto, boot tot camper, interieur en exterieur.


Barqo
Veilig boten huren en verhuren, van sloep tot zeiljacht, zonder vaarbewijs.


Zeilnet
Zeilnet is specialist in zonnige zeilvakanties. Met persoonlijke aandacht en een uniek netwerk zorgen wij voor een gezellige zeilvakantie.


Technautic
In de wereld van Technautic staat varen centraal. Technautic is specialist op technisch-nautisch gebied en heeft zowel de producten als de deskundigheid in huis die je op en rondom de boot nodig hebt voor een optimale watersportbeleving.


Ijska Karpetstyling
Ijska Karpetstyling is een bedrijf met jarenlange ervaring in het verwerken van tapijt. Hun specialisme is het afwerken van karpetten en tapijten.


De Zeezeilers van Marken
Zeezeilen, avontuurlijke zeilreizen en cursussen met kajuitjachten. U wilt veilig en verantwoord leren zeezeilen. Stap aan boord in Amsterdam of Harlingen en zeil mee naar de mooiste vaargebieden van Europa.


Zaanhaven
Zaanhaven werkt met de beste buitenboordmotoren en inboardmotoren die in de watersportwereld te vinden zijn. Met de zeer betrouwbare merken als Mercury, Mercruiser, Volvo Penta en Konrad kunnen we iedereen die van varen houdt uitstekend bedienen. We motoriseren onder andere speedboten, sloepen, rubberboten en jachten, maar we zijn tevens een betrokken partner van bedrijven en publieke organisaties die voor hun bedrijfsvoering te water afhankelijk zijn van een goed functionerende buitenboordmotor en/of inboardmotor.


Aquanaut Dutch Craftmanship
Aquanaut Dutch Craftmanship is inmiddels meer dan 60 jaar een begrip op het water. Het bedrijf biedt bijna alles wat te maken heeft met het motorboot varen.


Mastervolt
Mastervolt heeft een toegewijd technisch team dat met passie voor innovatie en ruime ervaring, nauwgezet de beste producten ontwikkelt en voortdurend de grenzen verlengt als het gaat om elektrische systemen en componententechnologie.


Vaarzeker
Altijd zorgeloos het water op voor een vast bedrag per maand. Pechhulp vanaf de kant en zelfs kosteloze hulpverlening op open water. Hulp van ervaren specialisten die je niet laten ronddobberen. Voor een vaste prijs, zonder verdere financiele verrassingen. Dat is Vaarzeker.


Leaseboot
Leaseboot is de totaaloplossing voor de recreatievaart. Het hebben van een eigen boot heeft behoorlijk wat financiele en operationele drmepels. Met Leaseboot worden deze drempels voorgoed weggenomen.


Catharina van Mijdrecht
Aan boord van de Catharina van Mijdrecht waan je je in een andere wereld. Als de zeilen zijn gezet blijkt tijd een relatief begrip. Geef je over aan de elementen en de dagelijkse stress valt van je af. Dit onthaastende effect is de reden waarom velen voor een zeilschip kiezen als ze er even tussenuit willen.

EBBM

Je boot elektrisch laten ombouwen: vaar milieu vriendelijker, economische en stiller. Wij verbouwen ook boten kleiner dan 5m, speedboten en jachten langer dan 10m.

Interesse om met een link, banner of advertorial op deze pagina terecht te komen?

Neem dan contact op met ons salesteam via 072-8200600