BROEK OP LANGEDIJK – Vloeronderhoud, het reinigen van zonnepanelen of het schoonmaken van uw raam. JA-HE Schoonmaak is beschikbaar voor diverse opdrachten. Een belangrijke eigenschap is daarbij de service. ,,Wij hechten daar veel waarde aan”.

Zes jaar geleden richtte Jarno Heersema het schoonmaakbedrijf op. Alleen begonnen. ,,In 2014 ben ik begonnen met personeel. Het is allemaal ontstaan met goede reclame, en door goede kwaliteit te leveren natuurlijk” vertelt Heersema.

Ambities
Nadat hij eerder bij een schoonmaakbedrijf werkte, besloot Jarno Heersema voor zichzelf te beginnen. Voor JA-HE ontwikkelde hij ook een logboek om beter inzicht te krijgen in de werkzaamheden. ,,Ik heb zelf een werkprogramma/logboek ontwikkeld zodat de klant kan zien wat er gedaan moet worden. Maar ook dat het duidelijk is voor de werknemer”.

Plannen voor de toekomst zijn er zeker. ,,Ik wil wel groeien. Ik zou denk ik drie à vier glazenwassers willen hebben rondlopen, en tien fulltimers voor het schoonmaakwerk” aldus de eigenaar. We willen niet te groot, maar er is absoluut ruimte voor groei”. Ondanks dat hij wil groeien vindt Heersema het belangrijk om één op één contact te hebben. Daarom is het niet zijn wens om een bedrijf te krijgen met velen afdelingen. ,,Ik wil straks wel een leidinggevende erbij hebben die het stukje schoonmaak oppakt. Dan heb je een klein beetje uitbesteding” vervolgt Heersema die vooral geniet van zijn werk en dat ook wil blijven houden. ,,Ik wil wel betrokken blijven op de werkvloer. Daar doe je het uiteindelijk voor en dan weet je wat er speelt. Ik ben toch het liefste de hele dag ramen aan het wassen, want ik heb alle dagen plezier in mijn werk”.

Identiteit
Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit, en punten waar veel waarde aan wordt gehecht. ,,Het gaat natuurlijk om het schoonmaakwerk, maar ook het stukje betrokkenheid wordt gewaardeerd” zegt Heersema. ,,Wij houden van korte lijnen. Eén op één contact. Bij grote schoonmaakbedrijven zie je toch wel veel tussenpersonen waardoor ze niet altijd weten wat er speelt. En dat is bij ons wel het geval”. Betrokkenheid is voor Ja-He Schoonmaak belangrijk. Net zoals het leveren van goede service. ,,Daar hechten wij veel waarde aan”.

In de Kop van Noord Holland is JA-HE Schoonmaak in te huren voor schoonmaakwerk. En dat wil Jarno Heersema zo goed mogelijk doen. Zichtbaar schoon. Altijd!