BROEK OP LANGEDIJK - CSV BOL heeft in de thuiswedstrijd met Valken '68 met 2-2 gelijk gespeeld, een stand die al bij rust bereikt was. In de tweede helft liet de ploeg van trainer Erwin Tump de kans liggen om een driepunter binnen te slepen.

Valken '68 uit Valkenburg (ZH) begon sterk aan het duel op 't Bolwerk en wist BOL goed onder druk te zetten. Keeper Melvin Habets hield de thuisploeg op de been en juist in die fase kwam BOL, na een prima uitgevoerde counter met Martijn Ton als eindpunt, op voorsprong. Lang duurde die voorsprong niet want na een overtreding ging de bal op de stip en vanaf elf meter wist Huig van Duijn keeper Habets wel te verslaan. Op slag van rust kwam BOL op een hernieuwde voorsprong door Danny Konijn die scoorde na een scrimmage, maar in de blessuretijd wist Matthijs de Mooij toch weer gelijk te maken.

Na de rust had BOL het betere van het spel en men kreeg een handjevol mogelijkheden. De beste hiervan was voor Martijn Ton die de hoek voor het uitkiezen had, maar de bal eindigde in de handen van de doelman.