BROEK OP LANGEDIJK – Na een sterke reeks leed BOL in eigen huis een nederlaag. De ploeg kreeg kansen op een voorsprong, maar liet deze onbenut. In het tweede bedrijf zag het Argon de zege pakken, 1-3.

De nederlaag tegen Argon betekende het einde van een sterke reeks. BOL was al vijf opeenvolgende duels ongeslagen. Het won drie keer en speelde tweemaal gelijk. Afgelopen zaterdag moest het dus weer eens een nederlaag slikken. ‘Helaas wel. Dit is een onnodige nederlaag’, zei Bart Hoogland.

In het eerste bedrijf kreeg BOL twee grote kansen, maar liet deze onbenut. ‘En dat is cruciaal geweest’, aldus Hoogland. ‘Na rust hadden we voordeel van de wind, maar hier hebben we totaal geen gebruik van gemaakt.’

Dertien minuten na rust kwam Argon via een van richting veranderd schot op voorsprong. De tweede mogelijkheid voor de gasten resulteerde in de 0-2. Na de 0-3 deed Sietse Brandsma met een rake penalty iets terug.