BROEK OP LANGEDIJK - In de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Alphense Boys bleef BOL voor de vijfde maal op rij ongeslagen al had men vooraf op een driepunter gehoopt. Gezien het feit dat de Langedijkers het duel met negen man eindigde was een punt echter het maximaal haalbare: 2-2.


In een voor de rust zeer matig duel kwamen de gasten op slag van rust vanuit het niets op voorsprong via een doelpunt van Mike Bavelaar. De meeste hectiek ontstond echter in de tweede helft kort nadat BOL via Jeroen Korver gelijk had gemaakt. Jack Schoon zou volgens scheidsrechter Drost een slaande beweging hebben gemaakt en kon met rood vertrekken en kort hierna maakte Bavelaar zijn tweede middag van de middag. Toen ook Mike Molenaar kon inrukken wegens het neerhalen van een dorgebroken speler leek het een verloren middag te worden voor BOL, maar de ploeg van Erwin Tump toonde het nodige karakter en veerkracht. De niet geheel fitte Timon Plak was ingebracht en bezorgde de bal bij Thimo Schouwink die vlak voor tijd de 2-2 liet aantekenen.

BOL kan komende dinsdag goede zaken doen in de strijd om de onderste plaatsen als men het inhaalduel tegen Ter Leede weet te winnen, al mist men door blessures en schorsingen dus wel een aantal spelers. Het duel zal gespeeld worden op het complex van Con Zelo in Waarland.