REGIO - Derdeklasser SV Vrone ligt op koers om de knock-out fase van het KNVB Bekertoernooi te bereiken. De ploeg wist in Obdam de tweede bekerzege te boeken, terwijl LSVV en DTS doelpuntloos gelijkspeelden.

ZOB - LSVV 0-0 (0-0)
Nadat het in de eerste bekerwedstrijd met 4-1 verloor van Zwaluwen’30 moest LSVV afgelopen zaterdagmiddag genoegen nemen met een puntendeling. Op bezoek bij ZOB kwam de Langedijkse formatie, dat aantrad zonder Remco Reinhard (blessure) en Kai Botman (afwezig), niet verder dan een 0-0 gelijkspel. ‘We kregen erg veel kansen, een keer de lat en de paal’, zei Maik den Iseger na afloop. ‘We speelden een goede wedstrijd, maar hij wilde er niet in.’

DTS - Hollandia T 0-0 (0-0)
‘Het was eigenlijk een prima wedstrijd voor ons’, zei Jeffrey Rispens na het doelpuntloze gelijkspel tussen DTS en Hollandia T. ‘Goed voetbal, eindelijk een wedstrijd waar we mee verder kunnen. Het ontbrak alleen aan de afronding.’ vervolgde de verdediger. Dat de ploeg uit Oudkarspel niet tot scoren kwam was ook te danken aan de doelman van de bezoekers die een erg goede wedstrijd speelde.

Victoria O - Vrone 0-3 (0-1)
In Obdam boekte Vrone een keurige 0-3 bekerzege. Nadat Kevin Oudejans de score voor rust had geopend wisten Lex de Jong en Daniël Leijen die voorsprong na rust uit te bouwen. ‘We hebben goed gespeeld. Het enige verwijt wat ik de ploeg kan maken is dat we niet eerder duiding gaven aan het krachtsverschil’, zei Wouter Blokdijk na afloop. ‘We waren heer en meester. De uitslag doet recht aan de verhoudingen in de wedstrijd. Zeker voetballend hebben we het heel goed gedaan.’ aldus een tevreden trainer.

Gistermiddag leed BOL een 0-1 nederlaag tegen Jong Holland.