SCHAGEN - Op het sportpark van Schagen United wist LSVV wederom drie punten te bemachtigen. Met een 1-3 winst konden de dames tevreden terugkeren naar Zuid Scharwoude.

Kansen
De wedstrijd begint wisselvallig, beide ploegen zijn gebrand om te winnen. Al snel weet LSVV de druk te verhogen en er worden veel kansen gecreëerd. In de 15e minuut tikt spits Laura Beemsterboer de bal slim langs de keeper en zet de score op 0-1. Even later is het Annita Smit die de verre kruising treft, 0-2. LSVV wordt wat slordig richting de rust en Schagen komt een aantal keer aardig in de buurt van een goal.

Het begin van tweede helft pakt LSVV weer fel op, er wordt hoog druk gezet. De uitploeg begint echter te wankelen en zo weet Schagen de stand op 1-2 te zetten. Met vernieuwde strijdlust maakt Schagen het LSVV steeds lastiger en even zit de spanning er goed in. Maar met een kopbal uit een corner in de 81e minuut scoort Esmee Biersteker de 1-3 en gooit hiermee de wedstrijd op slot.

Stand
Waar LSVV VR1 voor deze zondag bovenaan de competitie stond op doelsaldo, zijn ze door het verliezen van tegenstander HBC VR1 losgekomen. Zo staat HBC op 27 punten uit 11 wedstrijden en LSVV nu op 30 punten uit 11 wedstrijden. Komend weekend staat om 10:30 een thuiswedstrijd tegen ADO '20 VR2 op het programma.