Bewolkt15.5 ℃

AD Autobedrijf van Rijn V.o.f. in Broek op Langedijk

AD Autobedrijf van Rijn V.o.f.


AUTOBEDRIJF VAN RIJN: UW VAKKUNDIGE GARAGE IN LANGEDIJK

Welkom bij Autovakmeester van Rijn in Langedijk, dé garage voor het vakbekwaam repareren en onderhouden van uw auto. Onze autogarage in Langedijk staat garant voor een betrouwbare service tegen een lage prijs.

Autovakmeester van Rijn is een universeel autobedrijf en is hét adres voor uw APK, onderhoud, reparatie of diagnose met elk merk personenauto en kleine bedrijfswagen. Daarbij zijn we gespecialiseerd in auto’s van merken als Renault, Citroën en Peugeot. Te allen tijde leveren wij kwalitatief werk, de allerbeste persoonlijke service en een voordelige en snelle hulp bij pech. Onze goedopgeleide specialisten met jarenlange ervaring krijgen regelmatig een training en hebben daardoor alle kennis en kunde van hoogwaardige technische apparatuur en alle werkzaamheden die binnen ons bedrijf komen kijken. Autovakmeester van Rijn in Langedijk werkt uitsluitend met originele onderdelen en kent een uitgebreid aanbod occasions.

Lange garantie en betaalbare auto’s

Wij zijn BOVAG gecertificeerd. In tegenstelling tot andere garages vullen wij de standaard BOVAG-garantie van 6 maanden aan met 2 jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties. We hanteren scherpe APK-tarieven en bieden betaalbare onderhouds- en reparatieservices. Pech met de auto of vervanging nodig omdat uw auto bij ons in de garage staat? Maak gebruik van onze leenauto! Wanneer uw voertuig gereed is, bellen wij u en kunt u langskomen om de wagen op te halen. Indien gewenst leveren wij een haal- en brengservice voor uw auto binnen een straal van 5 kilometer. Op maandag t/m vrijdag is ons autobedrijf in Broek op Langedijk geopend van 08:00 – 18:00 uur. Op zaterdag van 09:00 – 16:00 uur.

Foto's van AD Autobedrijf van Rijn V.o.f.

AD Autobedrijf van Rijn V.o.f. image 1
AD Autobedrijf van Rijn V.o.f. image 2
AD Autobedrijf van Rijn V.o.f. image 3
AD Autobedrijf van Rijn V.o.f. image 4
AD Autobedrijf van Rijn V.o.f. image 5
AD Autobedrijf van Rijn V.o.f. image 6

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Grotendorst 8
1721 CW  Broek op Langedijk
Telefoon
0226-314784
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over AD Autobedrijf van Rijn V.o.f.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map