Bewolkt18.0 ℃

Agricentrum Van der Kroon B.V. in Westwoud

Van der Kroon Westwoud

is van oorsprong een familiebedrijf met een regionale functie. In onze winkel en webshop vindt u alles op het gebied van dier en –verzorging, ruitersport, tuinieren, schoeisel en doe-het-zelf. Bij Van der Kroon wordt u geholpen door de eigenaar zelf of één van de andere leden van het team.


Scherpe prijzen

Doordat we grootschalig inkopen bij onze leveranciers kunnen we het hele jaar door de beste producten tegen scherpe prijzen aanbieden. Dit is één van onze speerpunten en daar blijven we naar streven. Goede producten tegen eerlijke prijzen. Naast de diverse acties, brengt Van der Kroon elk jaar meerdere folders uit. Hierin vindt u scherpe aanbiedingen op uiteenlopende artikelen in onze grote assortiment.


Service

Als familiebedrijf hebben we integriteit en service hoog in het vaandel staan. We geven onze klanten vrijblijvend advies over onze producten en de toepassing daarvan. We denken graag met u mee als u vragen heeft over de verzorging van uw dieren of uw land. Daarnaast heeft Van der Kroon een eigen bezorgdienst. Bij grote afname of wanneer u geen eigen vervoer hebt, kunnen wij uw aankopen bij u afleveren. Mocht u na uw aankoop nog vragen hebben, dan zijn wij altijd bereikbaar. Dit zijn zaken die wij vanzelfsprekend vinden in de service naar onze klanten.


Leerbedrijf

Van der Kroon is een erkend leerbedrijf voor leerlingen aan het (v)mbo. Deze leerlingen leren gedeeltelijk in de praktijk. Die praktijkervaring mogen ze alleen opdoen bij een erkend leerbedrijf. Van der Kroon is in de sector Handel erkend door een opleidingsadviseur van het Kenniscentrum Handel. We zijn er trots op dat we op deze manier een steentje kunnen bijdragen aan het opleiden van ‘onze toekomst’.


Praktijkervaring

Wij bieden leerlingen de kans om in ons bedrijf praktijkervaring op te doen. Via stagemarkt kunt u het bedrijfsprofiel van Van der Kroon inzien. Voer bij trefwoord Van der Kroon in en bij plaats Westwoud. Voor meer informatie over Van der Kroon als leerbedrijf kunt u natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

Foto's van Agricentrum Van der Kroon B.V.

Agricentrum Van der Kroon B.V. image 1
Agricentrum Van der Kroon B.V. image 2
Agricentrum Van der Kroon B.V. image 3
Agricentrum Van der Kroon B.V. image 4
Agricentrum Van der Kroon B.V. image 5

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Doctor Nuijensstraat 61
1617 KB  Westwoud
Telefoon
0228-562076
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Agricentrum Van der Kroon B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map