Bewolkt21.5 ℃

AnoukCoacht in Castricum

AnoukCoacht

Ik ben Anouk en sinds 2016 ben ik met mijn praktijk “AnoukCoacht ”gevestigd in Alkmaar. Vanaf maart 2022 ben ik ook gevestigd in Castricum, In het transformatiehuis op de Castricummerwerf 138 en 144. Samen met andere therapeuten helpen wij mensen want meer en meer mensen beginnen reguliere zorg te combineren met alternatieve zorg en de wachtlijsten van complementaire zorgaanbieders nemen in rap tempo toe.

Naast mijn werk als orthomoleculair voedingsadviseur, hormooncoach en hormoon wandel coach, werk ik ook als HR-adviseur in het onderwijs.

Door mijn eigen gezondheidsproblemen heb ik me verdiept in voeding. Ik heb ervaren wat aanpassen van voeding met je doet. Mijn gezondheid is met sprongen vooruitgegaan. Die ervaring wil ik delen en ook anderen daarbij verder helpen.

Daarom ben ik uitgebreide scholing gaan volgen op het gebied van voeding. Zoals de opleiding orthomoleculair voedingsadviseur bij SOHF. Reden om dit te volgen is omdat ik zag dat gezondheid een combinatie is van factoren op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied. Met een cruciale rol van voeding. Naast deze opleiding heb ik ook verschillende workshops bijgewoond van onder andere Richard de Leth (Oersterk), Vera Kamphorst (happy Hashimoto) en Ruud Rotteveel (Revolutionair gezond.nl). Zij hebben, mij vanuit hun expertise, nog meer kennisgegeven om mijn cliënten te begeleiden.

In juni 2020 heb ik de vakopleiding “Reset je hormonen expert” afgerond. Buiten dat ik enorm trots ben op het resultaat, ben ik ook blij dat ik mijn cliënten weer verder kan helpen om in balans te komen. Ik maak hiervoor gebruik van een hormonale analyse maar ook een healthscan en een vetzurenmeting (vingerprik) kunnen worden ingezet.

‘Jouw gezondheid is mijn missie’, zeg ik vaak tegen mijn cliënten. Door goed te luisteren naar wie jij bent, hoe je leeft en wat jij wilt help ik je verder. Van nature ben ik analytisch en onderzoekend van aard. Ik meet en zoek naar de best passende manier en oplossing voor jou. Daarbij kijk ik breder dan alleen naar voeding.

Ik gun iedereen een goede gezondheid want ik heb zelf ervaren hoe belangrijk dat is.

Meer weten neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Foto's van AnoukCoacht

AnoukCoacht image 1
AnoukCoacht image 2
AnoukCoacht image 3

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Castricummer Werf 138-144
1901 RS  Castricum
Telefoon
0613937800
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over AnoukCoacht. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map