Langedijkerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen

Ant.Duijn Keukens B.V. in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Ant.Duijn Keukens B.V.

Hasselaarsweg 21
1704DX Heerhugowaard
072-5714108
info@antduijnkeukens.nl
http://www.antduijnkeukens.nl/

Ant. Duijn Keukens B.V.

Het leven van onze familie draait om keukens. Al drie generaties lang! Ruim veertig jaar geleden begon grondlegger Antoon Duijn een doe-het-zelfzaak in Heerhugowaard. Een mooi bedrijf, maar toch werd in 1992 een gespecialiseerde richting gekozen: de keukenbranche. Na tien jaar groeide Ant. Duijn Keukens uit zijn jasje in de voormalige kluswinkel; in 2003 verhuisden de keukens daarom naar het huidige pand aan de Hasselaarsweg. Onder dit dak vinden nog steeds alle activiteiten van het bedrijf plaats: showroom, ontwerpstudio, kantoor, magazijn en werkplaats.

Generatie twee
Wij, zoon Toon en schoondochter Marjon, waren vanaf de start betrokken bij het keukenbedrijf. In 2006 namen we als eigenaar het stokje over van vader Antoon, en bouwden de onderneming verder uit. Onze speerpunten: samenwerking met uitstekende merken en een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen. De keukenwereld is altijd in beweging, en wij hebben een hekel aan stilzitten. We organiseren dan ook graag culinaire activiteiten in onze mooie kookstudio. Om te laten zien waar keukens voor bedoeld zijn.

De nieuwe generatie
Maar daar houdt het niet op. Want onze dochter Joyce is in 2014 na het afronden van het Jan des Bouvrie College fulltime aan de slag gegaan in het bedrijf. Ontwerpen is haar lust en haar leven. Creativiteit optimaal combineren met de gebruiksfuncties van een keuken, dat is haar kracht. En daarmee is Ant. Duijn Keukens nu al verzekerd van een mooie toekomst.

Ant. Duijn Keukens. Een nuchter Noord-Hollands familiebedrijf met passie voor keukens.Ook voor die van u!

Foto's van Ant.Duijn Keukens B.V.

Ant.Duijn Keukens B.V. image 1
Ant.Duijn Keukens B.V. image 2
Ant.Duijn Keukens B.V. image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Ant.Duijn Keukens B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
Middenweg 453a
1704 BB Heerhugowaard


Sales:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen