Half bewolkt18.0 ℃

Artea Grafmonumenten R.H. in Alkmaar

Artea Grafmonumenten

Steeds meer nabestaanden kiezen voor hun dierbare overledene een gedenkteken met een persoonlijke betekenis. Artea Grafmonumenten is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van persoonlijke gedenktekens.

Om te komen tot een gewenst resultaat begeleiden de vormgevers van Artea u graag in het ontwerptraject. Dit kan een proces zijn van inspireren, ideeën schetsen, naar elkaar luisteren en van gedachten wisselen.

Hiervoor adviseren wij u dan ook rustig de tijd te nemen. Op onze website krijgt u een globaal beeld van de onbeperkte mogelijkheden, waarbij allerlei materialen gecombineerd kunnen worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld graniet, brons, glas of roestvast staal. Het meest complete beeld krijgt u natuurlijk in een persoonlijk gesprek.

Kom dus gerust eens vrijblijvend langs in ons bedrijf of maak een afspraak voor een bezoek bij u thuis, zodat u in alle rust en in uw eigen omgeving de mogelijkheden, het ontwerp en de uitvoering met ons kunt bespreken.

Foto's van Artea Grafmonumenten R.H.

Artea Grafmonumenten R.H. image 1
Artea Grafmonumenten R.H. image 2

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Ritsevoort 18
1811 DN  Alkmaar
Telefoon
072-5112560
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Artea Grafmonumenten R.H.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map