Bewolkt20.1 ℃

Avenue Haarwerk in Alkmaar

Er zijn uiteenlopende redenen waarom u op zoek kunt zijn naar een pruik of haarwerk: u moet chemotherapie ondergaan, er is een haar - of huidaandoening bij u geconstateerd, u heeft heel dun haar of misschien heeft u last van extreme haaruitval door stress of andere oorzaken.

Het belangrijkste is dat u een mooie stijlvolle oplossing vindt die bij u, uw smaak, uw leeftijd, uw budget en levensstijl past, en waar u zich prettig bij voelt.

Gespecialiseerde afdeling haarwerk

De haarwerkafdeling van Coiffure Avenue bevindt zich op de eerste verdieping van ons pand in het hart van Alkmaar. Hier is uw privacy volledig gewaarborgd en heeft u alle tijd om in rust uw wensen te bespreken met één van onze ervaren haarwerkstylisten. Samen met de haarwerkstylist zoekt u uit of een haarwerk een goede oplossing voor u is en welk soort haarwerk het beste bij u past.

U kunt bij ons terecht voor pruiken van hoge kwaliteit en andere oplossingen van echt haar, van synthetisch haar, met losse of permanente bevestiging, en voor maatwerk. Er zijn talloze mogelijkheden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken. We helpen u graag verder.

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Varnebroek 17 A
1815 HA  Alkmaar
Telefoon
072 - 5115339
Mobiel
06-39862776
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Avenue Haarwerk. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map