Axel de Fietsenmaker in Langedijk

Bezoekadres:

Axel de Fietsenmaker

Dorpsstraat 19
1721BA Langedijk
T0226-752927
Einfo@axelnoort.nl
Whttp://www.axelnoort.nl

Axel dé Fietsenmaker

Deze moderne fietsenwinkel wordt gerund door twee jonge en frisse ondernemers: Axel Noort en Michelle Tetteroo. Axel dé fietsenmaker opende op 2 januari 2014 de deuren van de fietsenwinkel. Axel is echter al sinds 2007 werkzaam in de fietsenbranche. Hij heeft de opleidingen fietstechnicus, verkoop en onderneming met een gecertificeerd diploma afgerond. Michelle heeft de opleidingen CIOS en Sport, Management en Ondernemen behaald. Met deze kennis geeft zij een positieve boost aan het jonge maar snel groeiende bedrijf.

Wij beschikken over een grote showroom waarin de nieuwste modellen van de exclusieve merken KOGA en Multicycle en de merken Batavus en Cortina worden gepresenteerd.

Verder staan vakkundige mensen voor u klaar als het gaat om het onderhoud van uw fiets. Onze service is snel en reparaties worden nauwkeurig uitgevoerd. Heeft u pech en geen vervoer, dan kunt u gebruik maken van onze handige ophaalservice.

Daarnaast bent u bij Axel dé Fietsenmaker aan het juiste adres voor tweedehands fietsen, bekijk onze occasions in de showroom aan de Dorpsstraat 19 te Broek op Langedijk.

Foto's van Axel de Fietsenmaker

Axel de Fietsenmaker image 1
Axel de Fietsenmaker image 2
Axel de Fietsenmaker image 3
Axel de Fietsenmaker image 4
Axel de Fietsenmaker image 5
Axel de Fietsenmaker image 6
Axel de Fietsenmaker image 7