Onbewolkt14.4 ℃

Banosol in Heerhugowaard

Banosol

Bij Banosol vindt u alles voor binnen en buiten! Horren, vloeren, shutters, zonwering, terrasoverkapping, parasols, verlichting en nog veel meer! Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Foto's van Banosol

Banosol image 1
Banosol image 2

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Willem Marinus Dudokweg 9
1703 DA  Heerhugowaard
Telefoon
072-5746563
Beoordelingen
5
4
3
2
1
3.7

2 Reviews


Kip Beveiliging
24-12-2018

Review:
Als verrassing voor mijn vriendin heb ik een dure rolhor voor een keukenraam gekocht inclusief opmeten en plaatsen , bij het plaatsen werd er door hun monteur zonder voorboren een gat geboord en knapte er tot 2 maal toe een flinke brok steen uit de gestucte muur. Bij de amateuristische reparatie van de muur ging ook het terug plaatsen van het rolgordijn verkeerd en werd deze scheef opgehangen, pas de week daarna werd deze enigzins recht opgehangen maar hou er geen waterpas langs.... Vervolgens belt men de week erna waarom de rekening die op 8 dagen staat nog niet is betaald.. toen ik mijn frustratie over het complete plaatje uitte hoe ik deze hele aankoop en plaatsing bij hun had ervaren en dat ik de betaling op 30 dagen had gezet ipv 8 dagen werd de haak er op gesmeten omdat ik volgens Jolanda van Banosol erg kwaad reageerde .. Vind ze het gek dat je boos bent na een aankoop die je als verrassing aanschaft en die dan zo amateuristisch en traag wordt verholpen.. Enige coulance had hier op zijn plaats geweest als ze een klant hadden willen overhouden. Nu kan ze voorlopig eerst een paar herinneringen sturen voordat ik ga betalen.. Ga dus niet naar Banosol in Heerhugowaard, de kwaliteit van de materialen is prima maar de rest is slecht.!

Geef je beoordeling over Banosol. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map