Onbewolkt21.9 ℃

Body Glow in Purmerend


Body Glow!

Bij Body Glow kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen. Bijna dagelijks worden bij ons zowel ‘s ochtends als ‘s avonds hatha yogalessen gegeven en tevens kunt u heerlijke ontspannen massages boeken bij Ans en Maureen.

U kunt u bij Body Glow terecht voor een bezoekje aan de zonnebank, een garra rufa fish spa behandeling en voor diverse cursussen die in verband staan met je lichamelijke en geestelijke gezondheid.

De diverse massage behandelingen die te boeken zijn kunnen zowel klachtgericht als ontspannend zijn, net wat u op dat moment nodig heeft! Bij Body Glow geven wij u persoonlijke aandacht en de behandeling die bij u past!

Voor de groepslessen yoga kunt u zich bij ons aanmelden voor een proefles. De kosten van de proefles bedragen € 7,00. Als u zich besluit aan te melden betaalt u € 29,75 per maand voor een les per week, of € 45,00 voor twee lessen in de week.


U kunt bij Body Glow een telefonische afspraak maken van maandag tot zaterdag van 09:00 tot 22:00 uur via tel: 06-40149957.

Foto's van Body Glow

Body Glow image 1
Body Glow image 2

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Zeevangstraat 1
1441 WZ  Purmerend
Mobiel
06-40149957
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Body Glow. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map