Boerenversbox in Wervershoof

Bezoekadres:

Boerenversbox

Slikkerdijk 71
1693LR Wervershoof
M06-15493075
Einfo@boerenversbox.nl
Whttp://www.boerenversbox.nl/

Boerenversbox

is een box boordevol heerlijke eerlijke streekproducten die wij bij u thuis leveren. In de Boerenversbox zitten onder andere: seizoensgroenten en -fruit, ambachtelijk gebakken brood, boerenzuivel, scharrelvlees, aardappelen, scharreleieren en lokale lekkernijen waar u met twee of vier personen (afhankelijk van het soort box) zeker 3 dagen van kunt eten. Mét twee bijpassende recepten zodat er meteen een heerlijke maaltijd bereid kan worden!

Wij zijn trots op Westfriesland en willen onze klanten graag laten genieten van de heerlijke producten van Westfriese bodem. Daarbij stimuleren wij de eerlijke handel in onze streek.

U eet met de seizoenen mee en puur uit Westfriesland. Wij selecteren onze producten op zo veel mogelijk biologisch geteeld en zo min mogelijk bespoten. De groenten en het fruit worden pas geoogst als ze daar aan toe zijn en komen, zonder dat er veel kilometers voor gemaakt worden, zo van het land bij u op de keukentafel. Kortom u eet vers, puur en duurzaam en dat proeft u!

Waarom kiezen voor de Boerenversbox?
+ de Boerenversbox nodigt uit om gezond te eten
+ verse, pure en duurzame produkten thuis bezorgd
+ wekelijks een verrassende inhoud mét bijpassende recepten

Foto's van Boerenversbox

Boerenversbox image 1
Boerenversbox image 2
Boerenversbox image 3
Boerenversbox image 4
Boerenversbox image 5