Half bewolkt13.6 ℃

Bouwkundig Ontwerp-en Tekenburo Jonkman in Heerhugowaard

Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo Jonkman


Van harte welkom op de website van Ontwerp- en Tekenburo Jonkman. Kijk rustig rond voor een impressie van onze werkzaamheden en wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij kunnen u begeleiden in het gehele traject van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het begint bij de bouwvoorbereiding en we zijn pas klaar bij de definitieve oplevering, wanneer alle wensen zijn vervuld. Door onze ruime ervaring op dit gebied, bent u verzekerd van een vakkundige en efficiënte uitvoering van alle werkzaamheden. Ontwerp- en Tekenburo Jonkman geeft u de volledige vrijheid om te bepalen tot waar en in hoeverre wij u begeleiden. U bepaalt!

Dit geldt voor zowel tekenwerkzaamheden als ontwerpen, aanvragen en begeleiding van omgevingsvergunningen. Door de ingewikkelde regelgeving is het vaak lastig om zelf de juiste kanalen te vinden en de documentatie volgens de gestelde normen aan te leveren. Wij hebben de juiste kennis en kunde met betrekking tot de voorschriften op het gebied van het bouwbesluit en bestemmingsplannen.

Onze hoogste prioriteit is om uw belangen als opdrachtgever te behartigen. U geeft ons aan waar uw wensenpakket uit bestaat en wij zoeken de mogelijkheden om dit te verwezenlijken. In ons ontwerp houden we naast uw wensen uiteraard ook rekening met uw financiële budget. Door de jaren heen hebben we een sterke naam opgebouwd en staan bekend om ons kwalitatief goede tekenwerk. Opdrachtgevers, aannemers en gemeentes hebben ons regelmatig laten weten dat ons tekenwerk er goed en verzorgd uit ziet. Op onze contactpagina staan meerdere recensies van tevreden klanten en wij hopen hier in de toekomst ook uw positieve recensie terug te vinden. Onze lijfspreuk is niet voor niets; “Sterk in tekenwerk”.

Ons werkgebied bestaat niet alleen uit woningen, maar ook onder andere schuren en kantoor-, en bedrijfspanden. Een werkplek is een belangrijke onderdeel van uw dagelijkse bezigheden en een plek waar u zich goed moet kunnen concentreren. Afhankelijk van uw wensen maken wij een ontwerp die bij uw werkzaamheden en voorkeuren past. Of u nou een multifunctionele ruimte nodig heeft voor uw houtbewerkingsatelier of een kantoor waar een motiverende sfeer hangt en waar u zich goed kan concentreren. Wij hebben al meerdere succesvolle projecten uitgevoerd voor bedrijven en instellingen. Mooie foto’s en omschrijvingen van verbouwingen of uitbreidingen van kantoor- en/of productieruimtes kunt u vinden bij projecten.

Foto's van Bouwkundig Ontwerp-en Tekenburo Jonkman

Bouwkundig Ontwerp-en Tekenburo Jonkman image 1
Bouwkundig Ontwerp-en Tekenburo Jonkman image 2
Bouwkundig Ontwerp-en Tekenburo Jonkman image 3

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Middenweg 138
1702 HD  Heerhugowaard
Telefoon
072-5712886
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Stefan Mol
25-01-2023

Review:
Mocht je iets willen laten tekenen raad ik dit bedrijf aan. Alle afspraken zijn nagekomen en je weet vooraf hoe de stappen gaan. Ga zo door Erwin!

Geef je beoordeling over Bouwkundig Ontwerp-en Tekenburo Jonkman. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map