Half bewolkt15.0 ℃

Bray Controls Benelux B.V. in Heerhugowaard

Bray Controls Benelux

Bray Controls levert een complete lijn vlinderkleppen met verende dichting voor chemische, sanitaire en algemene toepassingen. Onze modulaire productlijn van vlinderkleppen en aandrijvingen bieden u het beste in compatibiliteit, kostenbeheersing, kwaliteit en prestaties in deze industrie.

Niet alleen onze vlinderkleppen en aandrijvingen, maar ook onze Bray-lijn van accessoires combineren vooruitstrevende mogelijkheden met een compact ontwerp en grote duurzaamheid.

Om een volledig overzicht te krijgen van alle Bray producten, kunt u hier de product brochure downloaden.

Op basis van jarenlange ervaring in het veld, onderzoek en ontwikkeling heeft Bray Controls een product ontwikkeld dat voldoet aan de strengste voorwaarden van de huidige procestechniek. Bray Controls biedt een complete lijn vlinderkleppen met verende dichting voor chemische, sanitaire en algemene toepassingen. Een unieke eigenschap is het ‘Tong en Groef’ zittingontwerp, dat het huis geheel inkapselt en voorkomt dat deze en de spindel in contact komen met het medium.

Bij vele uitvoeringen is het huismateriaal standaard voorzien van een Nylon 11 coating; dit zorgt voor een uitstekend corrosie- en weerbestendig oppervlak. Alle Bray vlinderkleppen hebben een verlengde nek stan- daard geschikt voor 50 mm leiding isolatie en voldoen aan lSO 5752 en lSO 5211 afmetingen. Vanwege het modulaire concept in het ontwerp zijn alle Bray handbedieningen, pneumatische en elektrische aandrijvingen en accessoires direct gemonteerd op de Bray vlinderkleppen.

Foto's van Bray Controls Benelux B.V.

Bray Controls Benelux B.V. image 1
Bray Controls Benelux B.V. image 2

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Joulestraat 8
1704 PK  Heerhugowaard
Telefoon
072-5721410
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Bray Controls Benelux B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map