Bewolkt18.4 ℃

Crown Tattoos in Zaandam

Crown Tattoos

Crown Tattoos Zaandam is een tattoo-piercing shop met gezichten alom bekend in Zaandam en omstreken. Naast piercings en tattoeages doen wij op aanvraag ook andere body modifications. Wij werken vanuit een heel simpel concept, de klant wil iets en wij bekijken hoe wij dit op de meest professionele, hygiënische en beste manier kunnen doen. Elke klant is anders en zo ook hun wensen en lichaam. Wij hopen aan ieders wensen te kunnen voldoen.

Vergunning
Sinds 1 juni 2007 geldt het Warenwetbesluit tatoeëren en piercen in Nederland. Dit houdt in dat iedereen die tatoeëert en piercet hygiënisch moet werken én een vergunning moet hebben. Een vergunning wordt alleen verleend als de tatoeëerder, piercer, juwelier of behandelaar zich houdt aan allerlei hygiëneregels. De plaatselijke GGD is degene die de vergunning verleent.

Uiteraard zijn wij in het bezit van deze vergunning. Op de website veiligtatoeerenenpiercen.nl is te zien welke bedrijven in bezit zijn van een vergunning. klik hier voor de website http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/

Foto's van Crown Tattoos

Crown Tattoos image 1
Crown Tattoos image 2
Crown Tattoos image 3
Crown Tattoos image 4
Crown Tattoos image 5

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Peperstraat 58
1502 AJ  Zaandam
Telefoon
075 615 3085
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Crown Tattoos. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map