De Geus Bouw B.V. in Langedijk

Bezoekadres:

De Geus Bouw B.V.

Dijk 30
1721AE Langedijk
T0226-316 244
Einfo@geusbouw.nl
Whttp://www.geusbouw.nl/

De Geus Bouw

is een middelgroot aannemingsbedrijf in Broek op Langedijk met Noord-Holland als werkgebied, inclusief Texel. Wij zijn al ruim 100 jaar dé gewenste bouwer in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Onze veelal jarenlange relaties met opdrachtgevers, architecten en leveranciers bevestigen de stabiliteit van ons bedrijf.

Amsterdam, daar gebeurt het momenteel. Wij bouwen daar bijvoorbeeld veel scholen en appartementen. Veel werk voor een langere periode. Maar een dakkapel, aanbouw of de nieuw- of verbouw van uw woning in Langedijk of in de regio doen we net zo goed, want we zijn ook ‘gewoon’ de dorpsaannemer gebleven. Veel timmerwerk, zoals kozijnen, maken wij zelf en komen uit onze eigen timmerfabriek “de Grotendorst”, op bedrijventerrein Zuiderdel.

Langedijk is een prima uitvalsbasis, mooi centraal in de provincie. We zijn vergroeid met de buurt; we hebben altijd aan de Dijk in Broek op Langedijk gezeten. We steunen veel verenigingen en doelen in het dorp en zijn bij sommigen zelfs nauw betrokken.

Rondkijkend in Langedijk zijn er veel projecten waarbij De Geus Bouw betrokken is geweest en waar we trots op zijn. Zoals het kantoor van De Groot en Slot, de uitbreiding van museum Broekerveiling en de revitalisering en uitbreiding van winkelcentrum Broeker Veiling. Dat doen we met een team gemotiveerde werknemers, waaronder veel echte timmerlieden. Stuk voor stuk vakmensen. Harde werkers die niet op een uur kijken. Daar zijn we trots op. Als familiebedrijf hebben we zowel hart voor de zaak als voor onze werknemers.

Zoekt u vakmanschap, leveringsbetrouwbaarheid en een optimale prijs-kwaliteitsverhouding? Wij maken graag een afspraak met u!

Foto's van De Geus Bouw B.V.

De Geus Bouw B.V. image 1
De Geus Bouw B.V. image 2
De Geus Bouw B.V. image 3