Zeer lichte bewolking14.1 ℃

De Woonunit in Julianadorp

De Woonunit

Welkom bij De Woonunit, het adres voor woninginrichting in Julianadorp. Een nieuw interieur is vaak een aanschaf voor een lange termijn. Loop in winkelcentrum De Riepel eens onze huiselijke winkel binnen voor persoonlijk advies en een ruime keuze uit een gevarieerd assortiment. Vloeren, tapijt, binnen- en buitenzonwering, gordijnen, behang en meer. Met een speelhoek voor kinderen en een kop koffie voor jou kun je hier 7 dagen per week je woonwensen met ons bespreken of op je gemak rondkijken. Wij hebben ook veel leuke woonaccessoires.

Alle vloeren leggen wij bij je thuis, net als de installatie van zonwering en gordijnen. Interieuradvies geven we niet alleen in onze winkel, maar ook bij je thuis of op de zaak. En uiteraard geheel vrijblijvend, net als het inmeten. Met onze lange ervaring als woninginrichters en creatieve oplossingen voor elke vraag maken wij een droomhuis voor iedereen haalbaar.

Foto's van De Woonunit

De Woonunit image 1
De Woonunit image 2

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Schoolweg 21
1787 AV  Julianadorp
Telefoon
0223-752257
Mobiel
06-11314610
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over De Woonunit. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map