Onbewolkt19.0 ℃

Elektropartners B.V. in Heerhugowaard

Kennis. Kunde. Kwaliteit.

Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf met reeds 50 jaar ervaring. Vanuit onze vestiging in Heerhugowaard, werken wij door heel Nederland voor aannemers, zakelijke eindgebruikers, overheid, defensie en particulieren. Elektropartners ontwerpt, adviseert en installeert licht- en krachtstroominstallaties, telefoonsystemen, datanetwerken en glasvezelverbindingen. Ook adviseert Elektropartners op het gebied van datatransmissie. Dit alles ondersteund door een serviceen onderhoudsafdeling en een 24-uurs storingsdienst. Als installatie-architect onderscheiden we ons van het klassieke installatiebedrijf.Door innoverende concepten en duurzame oplossingen ontwikkelt Elektropartners zeer betrouwbare installaties voor haar klanten. Tevens zijn we gecertificeerd en een erkend leerbedrijf.

Power to the people!
Elektropartners, elektrotechnisch installatiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring in ontwerp, installatie en beheer van o.a. licht- en krachtinstallaties. Onze bewezen kwaliteit vindt u in de bouw, industrie, bij instellingen en bedrijven, maar ook in uw eigen woning. In iedere woon- en werkruimte bevindt zich elektrotechniek. Of het nu thuis is of op kantoor, in iedere ruimte treft u wel licht- en krachtinstallaties aan. Noodverlichting is belangrijk voor de veiligheid in openbare gebouwen en kantoren. Bij ontruiming is noodverlichting onmisbaar, maar ook van belang in andere situaties waarbij de netspanning wegvalt.

Van energiebesparing maken wij bij Elektropartners een uitdaging. Wij zijn aangesloten bij e.nu, bedrijven die er gezamenlijk voor zorgen dat u in alle mogelijke opzichten energie bespaard. Elektropartners is, sinds de introductie in Nederland, ook gespecialiseerd in installatie volgens het ‘Domotica’ principe. In een woning of gebouw uitgerust met deze techniek worden alle elektronische toepassingen gekoppeld en kan de gebruiker vanuit elke plek of op afstand het totale systeem bedienen. Betrek Elektropartners bij uw nieuwbouw, verbouw en renovaties. Met alle vakpapieren op zak bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Goed onthouden!
Wie kan tegenwoordig nog zonder computer en mobiele telefoon? De wereld zonder netwerken, data- en telefonieverbindingen is bijna ondenkbaar. De specialisten van Elektropartners weten hoe cruciaal een foutloos werkende ICT-infrastructuur is voor bedrijven en instellingen, maar ook voor winkels en bij u thuis. Daarom kunt u vertrouwen op onze hoogstaande expertise, gestaafd door alle certificeringen op het gebied van datatransport. Van ontwerp tot en met installatie en onderhoud. Van aansluitpunt tot werkplek. Van telefooncentrale tot deurvideo intercomsysteem en van telefoon- en databekabeling tot en met complete ICT-ruimten.

Geen paniek!
De materialen en apparatuur die Elektropartners adviseert en installeert in haar werken, voldoen altijd aan de allerlaatste eisen die worden gesteld aan kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Toch komt het soms voor dat er door intensief gebruik of omstandigheden van buitenaf storingen optreden. Onze gecertificeerde storingsmonteurs bieden dan snel en adequaat uitkomst. Verstandiger is om een speciaal op maat ge sneden service- en onderhoudscontract af te sluiten. Voorkomen is altijd beter (en efficiënter) dan genezen.

Tevreden klanten zijn onze reclame!
De beste kennismaking met onze expertise is een GRATIS inventarisatiegesprek over elektrotechnische oplossingen binnen uw bedrijf, winkel of woning.

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Newtonstraat 5
1704 SB  Heerhugowaard
Telefoon
072-5715141
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Elektropartners B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map