Food for the Mood in Alkmaar

Bezoekadres:

Food for the Mood

Otterkoog 18 B
1822BW Alkmaar
M06-15053538
Whttp://www.foodforthemood.nl/
Welkom bij Food for the Mood! Als allround partycateraar staan wij graag voor u klaar. Bij ons zijn service, duurzaamheid en passie voor het vak de uitgangspunten voor elke geslaagde catering. Food for the Mood catering is een duurzaam cateringbedrijf dat inspringt op de behoefte van catering op maat.

Duurzaamheid en respect voor het milieu voeren bij ons de boventoon.

Onze keuken werkt daar waar mogelijk altijd met biologische en ambachtelijke producten. Ons food aanbod kenmerkt zich door verse producten, verantwoorde inkoop en kwaliteitsproducten. Food for the Mood wordt gerund door mensen met ruimschootse ervaring in cateren zowel op culinair gebied als de totale invulling. Dit vormt de basis om onze uitgangspunten elke dag weer na te streven.

Bij Food for the Mood bent u aan het vertrouwde adres om uw catering tot een geslaagd succes te maken. Wij maken uw gelegenheid graag speciaal.

Dit doen wij o.a door op locatie uw gasten met één van onze “live-cooking” concepten culinair te verwennen. Uiteraard bieden wij naast deze service ook een uitgebreidt assortiment aan food service. Van heerlijke en betaalbare buffetten tot high tea’s, lunches, hapjes, bedrijfsborrels en BBQ arrangementen! Laat u inspireren door ons veelzijdige aanbod!