Onbewolkt13.5 ℃

Garagebedrijf Gootjes in Broek op Langedijk

Bezoekadres:

Garagebedrijf Gootjes

Vreekesweid 26
1721PR Broek op Langedijk
0226-320777
garagegootjes@gmail.com
http://www.garagegootjes.nl

Garagebedrijf Gootjes

Garage Gootjes is een universeel garage bedrijf met een no-nonsens mentaliteit, bij ons staat u als klant centraal. Of u nu met een probleem auto bij ons komt of gewoon voor een kleine of grote beurt danwel een A.P.K. bij ons gaat u altijd met een goed gevoel de deur uit.

Heeft u een oudere of een geheel nieuwe auto, wij kunnen alle reparatie's voor alle merken uitvoeren, indien het een nieuwe auto betreft kan dit zelfs met behoudt van fabrieksgarantie. Alle reparatie's en onderhoudsbeurten voeren wij uit volgens fabrieksspecificatie's met oem onderdelen die net zo goed zijn als orgineel. Door uitsluitend gebruik te maken van originele onderdelen bij nieuwe auto's blijft de fabrieksgarantie behouden.

Alle vloeistoffen die wij gebruiken zijn uitsluitend van Kroon Oil, Kroon-Oil is één van de grootste onafhankelijke producent en specialist van smeermiddelen in West-Europa. Voor het uitlezen van uw motormanagement bent u bij ons aan het juiste adres wij beschikken over Bosch uitlees apparatuur. Ook voor airco onderhoud kunt u bij ons terecht wij beschikken over de meest moderne apparatuur om uw airco in perfecte conditie te houden.

V.O.F. Garage Gootjes is gestart in de jaren 80 aan de Westdijk te Heerhugowaard. Daar is Hans Gootjes gestart met het sleutelen in een kleine schuur die al snel veel te klein bleek. In de loop der jaren is er veel veranderd en is het bedrijf eind jaren 90 verhuisd naar de Vreekesweid 26 Broek op Langedijk. Specialisme van Hans zijn USA Cars en het merk Opel. In de loop der jaren zijn ook 2 zoons in het bedrijf gestapt. Gerard is gespecialiseerd in BMW en Opel. Mark is net als zijn vader gespecialiseerd in Opel en daarnaast Volkswagen. Voor een A.P.K. bent u bij Garage Gootjes ook aan het juiste adres, Hans, Gerard en Mark zijn alle drie bevoegd APK keurmeester. Bij Garage Gootjes is uw auto dus in goede handen. Garage Gootjes is van vele markten thuis en is het adres waar de klant centraal staat. Wij proberen altijd met u mee te denken voor een zo veilig en voordelig mogelijke oplossing. Wij willen u zo voordelig mogelijk mobiel houden, tot ziens bij Garage Gootjes
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Garagebedrijf Gootjes. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map