Onbewolkt21.9 ℃

Geerts Metaalwaren BV in Heerhugowaard

Geerts, de innovatieve specialist in dieptrekken

Een staaltje van dieptrekken Geerts beschikt als dé specialist op het gebied van dieptrekken en omvormen van metaal over de grootste dieptrekautomaat van Europa. Dieptrekken is het naadloos vervormen van staal, aluminium, koper, titanium, messing en rvs in welke vorm dan ook: van cilindrische tot rechthoekige vormen en allerlei tussenvormen voor elke branche en alle doeleinden. Tot op de millimeter nauwkeurig met een minimaal verloop in plaat- en wanddikte. Een belangrijke reden voor klanten om met ons te werken is dat we bijna álles kunnen maken. Geerts dieptrekt alle vormen, van klein tot 600 mm hoog!

Door verschillende dieptrektechnieken te gebruiken, kan Geerts de meeste metaalsoorten in vrijwel elk gewenste vorm dieptrekken. Staal, aluminium, koper, titanium, messing en roestvaststaal in diktes vanaf 0,4 mm tot 3,0 mm. Dieptrekken is uiterst efficiënt en geeft het te vervaardigen eindproduct of halffabrikaat een grote meerwaarde.

En dieptrekken is het alternatief voor forceren van metaal. Geerts dieptrekken staat jaarlijks op de Euroblech in Hannover en Blechexpo Stuttgart. Op de Blech toont Geerts de mogelijkheden van dieptrekken.

Dieptrekken - elk fabrikaat exact op maat (en naadloos)

Dieptrekken is naadloos en daardoor minder roest- en onderhoudsgevoelig. Voor branches zoals de medische-, energie-, petrochemische en voedsel-industrie zijn dit extra meerwaarden. De matrijs en het stempel maken altijd een fabrikaat exact op maat. Met andere woorden: moet het maatvast en naadloos zijn, is dieptrekken de enige mogelijkheid.

Alles start met een slim concept
Meedenken in de conceptfase met de klant. Oplossingen bedenken die een fabricageproces bij de klant eenvoudiger, dus efficiënter maken.

De mogelijkheden en onmogelijkheden van materialen onderzoeken en dan doordacht en effectief te werk gaan. Wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden van bijvoorbeeld koper, messing, aluminium, roestvaststaal? Dit vereist materiaalkennis.

Daarnaast dienen we te weten hoe industrieën werken; kun je bepaalde materialen wel of niet gebruiken, wat zijn de randvoorwaarden? Bovendien overlegt Geerts over materialen met gerenommeerde metaalproducen- ten en doet in samenwerking met hen proeven en research. Onze (half)fabrikaten zijn gemaakt om mee te werken, waarop klanten kunnen vertrouwen.

Geerts, niet voor niets de specialist in dieptrekken

Geerts werktuigbouw

Deze algemene visie en missie kernwaarden vormen de uitgangspunten voor Geerts.
VisieIn een wereld waarin specialisatie belangrijker wordt, hebben wij de ambitie een toonaangevende en betrouw- bare aanbieder te blijven in het omvormen van metaal.

Missie
Geerts levert een belangrijke bijdrage aan techniek en vormgeving van duurzame technologische producten die het leven vergemakkelijken. Door middel van ervaring, kennis, innovatie en duidelijke communicatie adviseren wij onze klanten. In de industriële markten is Geerts een efficiënte, meedenkende aanbieder met gedreven, goed opgeleide medewerkers en een selecte groep partners. Wij borgen onze continuïteit met oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Celsiusstraat 25
1704 RX  Heerhugowaard
Telefoon
072-5763282
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Geerts Metaalwaren BV. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map