Gewoon Simoon in Waarland

Bezoekadres:

Gewoon Simoon

Kerkstraat 63
1738BJ Waarland
M06-12489280
Einfo@gewoonsimoon.nl

Gewoon Simoon

Simone is opgegroeid in Waarland, later in Tuitjenhorn en woont nu al weer heel wat jaren in Waarland. Simone haar eerste baan was bij slager Alex de Ruiter in Schagen. Simone was de vrolijke noot van de winkel en iedere klant kreeg de aandacht die hij of zij verdiende. Simone zocht na een aantal jaren een nieuwe uitdaging en is na de slagerij gaan werken in de modebranche en wel bij Selection in Tuitjehorn. Simone voelde zich hier als een spreekwoordelijke vis in het water en heeft menig vrouw van vakkundig kledingadvies voorzien.

Simone geniet van de modebranche en heeft per 1 maart 2018 haar droom verwezenlijkt en haar eigen winkel ”Gewoon Simoon” in Waarland geopend. Simone kreeg de kans om de voormalig peuterspeelzaal in Waarland te huren en zij heeft dit pand omgetoverd tot een prachtige zaak. De inrichting en het interieur is door Simone zelf ontworpen en samen met vriend en familie tot stand gebracht. Het resultaat mag er zijn, in de kledingrekken hangt leuke kleding en ook kan je terecht voor leuke cadeautjes. Simone is in haar element en Waarland kan trots zijn op deze uitbreiding van de middenstand.

Jannie Mazereeuw praat met Simone over haar leven en werkzaamheden. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Simone de techniek is in handen van Peter Pronk.

Foto's van Gewoon Simoon

Gewoon Simoon image 1
Gewoon Simoon image 2
Gewoon Simoon image 3