Bewolkt22.4 ℃

Hoornstra Budgetadvies in Bergen aan Zee

Hoornstra Budgetadvies


Hoornstra Budgetadvies ontzorgt de werkgever en ondersteunt de werknemer met geldzorgen in het zoeken naar een passende en realistische oplossing.

Het aantal loonbeslagen bij werknemers neemt toe en dat kost een werkgever extra werk. Daarnaast zal een werknemer met loonbeslag zelf ook minder optimaal functioneren door die financiële zorgen. Een financieelcoach kan snel inschatten wat de financiële situatie is.

Naast coaching geven wij ook trainingen en workshops voor HR-medewerkers en management. Het is van belang op tijd te signaleren dat een medewerker financiële problemen heeft en daarna adequaat te kunnen handelen.

Samenwerking

Hoornsta Budgetadvies werkt ook samen met Sammen Coöperatie U.A. voor regio Noord Holland.

Hoornstra Budgetadvies is in maart 2013 opgericht door Renske Hoornstra. Na 14 dienstjaren bij SNS REAAL en een budgetcoachopleiding in 2012 heeft zij de stap gezet om zich als financieel coach in te zetten voor werknemers met financiële problemen.

Hoornstra Budgetadvies is aangesloten bij de beroepsvereniging voor budgetcoaches.

Renske is ...

betrouwbaar, integer, betrokken en doelgericht. Met de kennis die zij heeft is haar doel om de financiële zelfredzaamheid van de mensen te vergroten.

Opleiding

In oktober 2012 heeft Renske de opleiding budgetcoach bij Learncare gevolgd. Maar als financieel coach ben je nooit klaar met leren. Zij zorgt dat ze zich continue blijf scholen zodat ze op de hoogte is van de recentste ontwikkelingen. In 2013 heeft ze ook de opleiding Train-de-trainer van het Nibud gevolgd en heeft ze met succes zich gecertificeerd.

Gastdocent

Jong geleerd is oud gedaan! In dat kader zet Renske zich in om kinderen te leren omgaan met geld. Zij geeft gastlessen bij het basis- en voortgezetonderwijs.

Renske Hoornstra

Financieel coach

Gevestigd in Alkmaar, Noord-Holland

M 06-24468302

Foto's van Hoornstra Budgetadvies

Hoornstra Budgetadvies image 1
Hoornstra Budgetadvies image 2
Hoornstra Budgetadvies image 3

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Julianalaan 9
1865 BG  Bergen aan Zee
Telefoon
072-5812339
Mobiel
06-24468302
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Hoornstra Budgetadvies. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map