Huibers Constructieadvies B.V. in Langedijk

Bezoekadres:

Huibers Constructieadvies B.V.

Bijlestaal 52
1721PW Langedijk
T085-4012932
Einfo@huibers-constructieadvies.nl
Whttp://www.huibers-constructieadvies.nl

Huibers Constructieadvies

ONS TEAM VAN CONSTRUCTEURS EN TEKENAARS STAAN VOOR U KLAAR VOOR PROFESSIONEEL ADVIES OVER AL UW CONSTRUCTIEVE BOUWZAKEN.

Doordat wij een klein bureau zijn, hebben wij intern korte communicatielijnen. Dat resulteert in een snel onderling overleg, waardoor wij u ook snel een gedegen en weloverwogen advies kunnen bieden. Tevens is ons team veelzijdig, omdat zowel constructieve als bouwkundige ingenieurs voor u klaar staan. Ons voornaamste dienst is het leveren van constructief advies, maar door onze brede achtergrond kunnen wij u ook bouwkundig helpen.

HUIBERS CONSTRUCTIEADVIES HECHT VEEL WAARDE AAN MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN. VOOR ONS HEEFT DEZE INTEGRALE VISIE MEERDERE DOELEN.

Ten eerste willen we dat bereiken door duurzaam te ontwerpen. Met inachtneming van belangen van de klant, omgeving en diverse instanties leveren onze op maat gemaakte constructieadviezen economisch verantwoorde ontwerpen op. Concreet betekent dit dat wij besparen door optimaal te rekenen daardoor een minimaal beroep op de grondstoffen doen.

OP LANDELIJK NIVEAU ONDERSTEUNEN WIJ TWEE GOEDE DOELEN: KIKA (KINDERENKANKERVRIJ) EN HET RONALD MCDONALD KINDERFONDS.

Huibers Constructieadvies doneert iedere maand een vast bedrag aan deze doelen. Wilt u meer over weten over deze fondsen kijk dan op www.kika.nl of www.kinderfonds.nl. Ook op plaatselijk niveau dragen wij ons steentje bij door sponsoring van bijvoorbeeld de plaatselijke voetbal- en turnvereniging en de Oranjevereniging.

Foto's van Huibers Constructieadvies B.V.

Huibers Constructieadvies B.V. image 1
Huibers Constructieadvies B.V. image 2
Huibers Constructieadvies B.V. image 3
Huibers Constructieadvies B.V. image 4
Huibers Constructieadvies B.V. image 5
Huibers Constructieadvies B.V. image 6