Bewolkt7.7 ℃

IJssalon Vivaldi Enkhuizen in Enkhuizen

Bezoekadres:

IJssalon Vivaldi Enkhuizen

Dijk 123
1601GJ Enkhuizen
0229-248953
info@ijssalonvivaldi.nl
http://www.ijssalonvivaldi.nl

Vivaldi

“De heerlijkste en meest originele ijs smaken en creaties”

Als deze Italiaan in de toekomst had kunnen kijken, zou hij intens tevreden zijn geweest met de wetenschap dat enkele centennium na zijn bloeiperiode een ijssalon naar hem vernoemd zou worden.

En niet voor niets vernoemde men de ijssalon naar de talentvolle en frivole componist uit Italië. Naast het feit dat Vivaldi lekker Italiaans klinkt, zijn de componist en de ijssaloneigenaar Ron Wisker en het team, meesters in hun vak.

Want waar de Italiaanse musicus excelleerde in het schrijven en uitvoeren van prachtige en lichtvoetige muziekstukken, daar toveren Ron met het team de klant de heerlijkste en meest origineelste ijssmaken en creaties voor.

Als ijssalon Vivaldi durven wij ons dan ook dé ijssalon van Nederland te noemen. Dat klinkt wellicht wat ambitieus (en dat zijn wij ook), maar wij denken er goede redenen voor te hebben.
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over IJssalon Vivaldi Enkhuizen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map