Lichte regen13.8 ℃

Jam en Zo in Oosterblokker

Jam en Zo


Het Jam en Zo team maakt al vele jaren met veel enthousiasme & plezier op ambachtelijke wijze de lekkerste streek producten met groenten en fruit uit oa. eigen tuin en dat kun je proeven! Op het Jam en Zo erf is van alles te beleven, boek eens een leerzame rondleiding of een workshop met high tea, leuk met familie, vrienden, collega’s of de vrouwenbond. We delen onze gezelligheid en kennis graag met jou.

Er is een groepje zorg cliënten van Esdege Reigersdaal actief bij Jam en Zo, op het erf hebben zij een leuke, actieve & nuttige dagbesteding en helpen oa. met het bekleden van de jampotjes, het voeren van de dieren, onderhoud van de tuinen en vullen van oa. de brievenbus presentjes en de thee zakjes. Zo kan Jam en Zo een mooie bijdrage leveren aan een stukje maatschappelijke betrokkenheid.

Je kunt in het winkeltje ook terecht voor leuke cadeau pakketjes, kom je langs? Ons ‘JAM HUISJE’ op de Noorderdracht 45 in Oosterblokker is 6 dagen in de week open. Maandag tot en met Vrijdag 10.00-11.30 & 13.30-15.00 Zaterdag 10.00-16.00 Maar…we zijn ook wel eens spontaan dicht In ons winkeltje is pin betaling mogelijk.

Bestellen kan natuurlijk ook via onze webshop, dan komen onze producten per post naar jou toe, hoe gemakkelijk kan het zijn!

Thessa bakt ook graag en dat was te zien op TV! Net 5 presenteerde in Maart 2022 de High Tea Challenge en Thessa was te zien in 4 afleveringen! Nieuwsgierig? Boek een High tea en ervaar het zelf!

Word ook jij een Vriend van Jam en Zo? Doe je mee? Klik hier voor alle informatie.

Foto's van Jam en Zo

Jam en Zo image 1
Jam en Zo image 2
Jam en Zo image 3

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Noorderdracht 45
1696 AC  Oosterblokker
Telefoon
06-15395050
Mobiel
06-15395050
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Jam en Zo. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map