Bewolkt18.4 ℃

Jouw Beste Leven in Assendelft

Jouw Beste Leven


Na jaren van allerlei vage klachten werd ik in het voorjaar van 2009 voor de zoveelste keer wakker met heftige buikpijn, wat een blaasontsteking bleek te zijn. Mijn grens was bereikt. Ik werd gek van die klachten en de talloze bezoeken bij specialisten. Ik wilde gewoon normaal functioneren, maar mijn lichaam kon niet meer. Ik was op dat moment werkzaam in de kinderopvang en gewend om altijd maar door te gaan, maar mijn werkgever merkte gelukkig op dat het niet goed ging en adviseerde me om een poosje vrij te nemen, zodat ik kon herstellen. Wat volgde was een burn-out van bijna anderhalf jaar waarbij ik niet heb kunnen werken.

Ik startte een zoektocht naar wie ik ben en wat ik wil in het leven. Ik bezocht verschillende psychologen, maar dat bracht me niet wat ik wilde. Samen met een haptonoom ontdekte ik dat ik een ster was geworden in het blokkeren van mijn gevoel en het onderdrukken van mijn emoties. Ik moest weer opnieuw leren voelen.

In november 2016 gooide ik het roer om; ik verhuurde mijn huis, zei mijn baan op en vertrok met een rugzak richting Azië. Na 8 maanden reizen arriveerde ik weer in Nederland. Maar na 4 maanden verlangde ik alweer naar de rust en ontspanning van Azië en besloot ik om wederom die kant op te gaan tot de zomer van 2018.

Ik voelde dat ik er bijna was, bijna was ik op het punt dat ik wist wat ik met mijn leven wilde. In mijn hoofd dacht ik tijdelijk in Nederland te blijven, maar iets in mij hield me tegen om weer te vertrekken.

In oktober 2018 leerde ik mijn huidige vriend kennen en door hem raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de impact die voeding heeft op fysieke en mentale gezondheid.

Zo kwam ik er bijvoorbeeld ook achter dat ik geen prikkelbaar darmsyndroom had. De huisarts had deze diagnose gesteld, maar ik bleek intolerant voor gluten te zijn, wat een gevolg kan zijn van de stress in mijn jeugd en de vele antibiotica. Al deze nieuwe informatie vond ik bijzonder interessant. Vooral omdat dit voor mij eindelijk een gezond en gelukkig leven heeft opgeleverd en dat zonder enkele vorm van medicatie. Gezond eten, persoonlijke ontwikkeling, voldoende beweging en ontspanning zijn de basis voor mijn succes geworden. Ik besloot om een expert te worden op deze gebieden, zodat ik mijn kennis, ervaring en vaardigheden kan delen met mensen die ook graag gezond en gelukkig willen zijn.

Foto's van Jouw Beste Leven

Jouw Beste Leven image 1
Jouw Beste Leven image 2

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Industrieweg 10P
1566 JP  Assendelft
Mobiel
06-27158885
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Jouw Beste Leven. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map