Kattenpension Wieringerwaard in Wieringerwaard

Bezoekadres:

Kattenpension Wieringerwaard

Sluizerweg 9
1766GC Wieringerwaard
M06-51668577
Ee.wolterman@quicknet.nl
Whttp://www.kattenpensionwieringerwaard.nl

Kattenpension Wieringerwaard

Gaat u op vakantie dit jaar?
Denk u ook op tijd aan de kat(ten)???
Waarom zou u uw kat(ten) naar een pension brengen, als u op vakantie gaat of tijdelijk niet voor uw kat(ten) kan zorgen?

• Katten houden van aandacht en gezelschap. En hebben liefde nodig!
• Katten zijn niet graag alleen. (Ook al lijkt dat er vaak wel op)
• Zien degene die uw kat thuis verzorgt of het wel goed gaat met de kat(ten)?
• In de meeste gevallen komt er iemand 2 keer per dag even de kat(ten) eten geven en gaan dan weer weg, maar een kat wil aandacht en even spelen of geknuffeld worden, of gewoon dat er iemand in huis is, die tegen ze praat en die niet snel weer weg gaat!!
• Veel mensen werken overdag maar zijn vaak in de avond thuis, soms zien ze hun eigen kat niet, maar de kat weet dat hij niet meer alleen is, en dat is voor de kat voldoende.
• In het kattenpension is er altijd iemand, die naar ze kijkt, die ze knuffelt, die tegen ze praat, die ze troost, die met ze speelt, en die ziet of de kat wel in orde is. En die ze heerlijk te eten geeft.
• Als de kat(ten) graag naar buiten willen is dat in het pension de meest veilige plek, ze zwerven niet de hele dag op straat, maar kunnen naar binnen, en weer naar buiten wanneer ze dat willen!

Dus breng daarom uw kat(ten) naar Kattenpension Wieringerwaard Voor een liefdevolle verzorging Tijdens uw vakantie of afwezigheid.

Foto's van Kattenpension Wieringerwaard

Kattenpension Wieringerwaard image 1
Kattenpension Wieringerwaard image 2
Kattenpension Wieringerwaard image 3