Keuba Interieurs in Breezand

Bezoekadres:

Keuba Interieurs

Molenvaart 401
1764AS Breezand
T0223-522665
M06-20742363
Einfo@keuba.nl
Whttp://www.keuba.nl

Keuba Interieurs

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en fijn timmerwerk, daarnaast hebben wij een tal van producten zoals tuinmeubelen, sta(bier)tafels en transportkisten. Neemt u gerust een kijkje en mocht u vragen hebben dan kunt u ons mailen of bellen Maarten van Teulingen.

Keukens en aanrechtbladen

Door de jaren heen hebben wij diverse keukens ontworpen, geproduceerd en geplaatst naar de wensen van de klant. Verschillende materialen worden gebruikt en wij houden goed overleg met u als afnemer. Het is ook mogelijk om alleen een aanrechtblad te vervangen. Deze wordt voor u ingemeten en vakkundig afgemonteerd.

Barbouw

Barren, klein of groot, vast of mobiel, het is voor ons geen probleem. Uw wensen worden vervuld in de bouw zodat u daarna lekker kunt genieten van een prachtig op maat gemaakt product.

Tuinmeubelen

Dit is een nieuw onderdeel welke wij hebben toegevoegd aan ons leveringspakket. Er zijn een aantal producten met vaste maten maar ook hiervoor geldt dat al uw wensen hierin zijn te vervullen. Over het algemeen werken wij met steigerdelen, blanc, zwart gebeitst of gewolmaniseerd. Uiteraard kunnen wij ook andere materialen bieden.

Foto's van Keuba Interieurs

Keuba Interieurs image 1
Keuba Interieurs image 2
Keuba Interieurs image 3