Bewolkt18.8 ℃

Keuba Interieurs in Breezand

Keuba Interieurs

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en fijn timmerwerk, daarnaast hebben wij een tal van producten zoals tuinmeubelen, sta(bier)tafels en transportkisten. Neemt u gerust een kijkje en mocht u vragen hebben dan kunt u ons mailen of bellen Maarten van Teulingen.

Keukens en aanrechtbladen

Door de jaren heen hebben wij diverse keukens ontworpen, geproduceerd en geplaatst naar de wensen van de klant. Verschillende materialen worden gebruikt en wij houden goed overleg met u als afnemer. Het is ook mogelijk om alleen een aanrechtblad te vervangen. Deze wordt voor u ingemeten en vakkundig afgemonteerd.

Barbouw

Barren, klein of groot, vast of mobiel, het is voor ons geen probleem. Uw wensen worden vervuld in de bouw zodat u daarna lekker kunt genieten van een prachtig op maat gemaakt product.

Tuinmeubelen

Dit is een nieuw onderdeel welke wij hebben toegevoegd aan ons leveringspakket. Er zijn een aantal producten met vaste maten maar ook hiervoor geldt dat al uw wensen hierin zijn te vervullen. Over het algemeen werken wij met steigerdelen, blanc, zwart gebeitst of gewolmaniseerd. Uiteraard kunnen wij ook andere materialen bieden.

Foto's van Keuba Interieurs

Keuba Interieurs image 1
Keuba Interieurs image 2

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Molenvaart 401
1764 AS  Breezand
Telefoon
0223-522665
Mobiel
06-20742363
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Keuba Interieurs. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map