Zeer lichte bewolking12.5 ℃

Kunststof Kozijnen Estonia in Alkmaar

Kunststof Kozijnen Estonia

Door de zoektocht naar kunststof kozijnen voor onze eigen woning hebben we ervaren, dat voor een gemiddelde ééngezinswoning tussen de €20.000,-- en €30.000,-- geïnvesteerd moest worden. Dat was een prijs die wij niet wilden betalen en we denken, met ons, vele andere huizenbezitters ook niet.

Wij willen u graag laten zien hoe je kunststof kozijnen betaalbaar kunt maken!
Aan de naam “Estonia” zult u opgemerkt hebben dat we iets te maken hebben met Estland. We zijn in 2006 begonnen de kunststof kozijnen voor onze eigen woning uit Estland te importeren. Daaruit bleek een gat in de Nederlandse kunststof kozijnenmarkt. Handige doe het zelvers (DHZers) kunnen deze niet kopen zonder dat deze door een montageteam van de fabriek worden gemonteerd, met alle daaraan verbonden kosten. Het is logisch, dat showrooms, vertegenwoordigers, kantoren, magazijnen en montageteams een groot aandeel in de verkoopprijs van kozijnen hebben.

De basis voor ons succes moest worden, lage algemene kosten, lage inkoopprijzen en een kwalitatief hoogwaardig product. Ons bedrijf bestaat 1 mei 2012 zes jaar en we hebben intussen circa 250 opdrachten uitgevoerd. Onze kozijnen komen nu uit Estland en Polen. Beide landen zijn sinds 1 januari 2005 opgenomen in de EEG, sindsdien zijn de grenzen open en is vrije handel met Nederland mogelijk.

Ondanks onze gunstige prijzen wordt er niet ingeleverd op kwaliteit. De fabriek in Estland levert ons aluminium kozijnen, gemaakt van PURSO OY, een product uit Finland. De fabriek in Polen levert ons kunststof kozijnen, gemaakt van DECEUNINCK profielen. Het glas komt van 2 bekende fabrikanten, PILKINGTON voor aluminium en GLAVEBEL AGC voor de kunststof kozijnen. Onze kozijnen worden onder ISO 9001 keurmerk vervaardigd, het hang- en sluitwerk (GU) voldoet aan het Politiekeurmerk. Onze fabrikanten geven tussen de 5 en 10 jaar garantie en wij ondersteunen hun garantie in de Nederlandse markt.

Wij importeren rechtstreeks vanaf de fabrieken uit Estland en Polen, dus zonder tussenkomst van derden. De kozijnen worden door de fabrieken afgeleverd per vrachtwagen aan ons magazijn in Stompetoren. We leveren door heel Nederland en onze doelgroep bent u, de DHZer en de kleine aannemer.

We hebben geen grote showroom en geen uitgebreide verkooporganisatie. In ons magazijn in Stompetoren hebben we een kleine voorraad modellen van kozijnen, horren, rolluiken, screens etc. die bezichtigd kunnen worden.

Wij leveren dezelfde kozijnen als onze collega's; alleen voor de helft van de prijs en soms nog minder. Uw woning kan nu voorzien worden van kunststof kozijnen voor €10.000,- tot €15.000,- per ééngezinswoning.

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Jacob van Strijplein 16
1816 NV  Alkmaar
Telefoon
072-5070839
Mobiel
06-51293715
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Reviews


Nikki de Vries
07-12-2020

Review:
Perfecte kozijnen voor de helft van de prijs. Echt een aanrader voor iedereen die nieuwe kozijnen nodig heeft!!!!!

Geef je beoordeling over Kunststof Kozijnen Estonia. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map