LangedijkerUitje in Zuid-Scharwoude

Bezoekadres:

LangedijkerUitje

Koog 10
1722EM Zuid-Scharwoude
M06-54764627
Einfo@langedijkeruitje.com
Whttp://www.langedijkeruitje.com

LangedijkerUitje

WELKOM BIJ LANGEDIJKERUITJE!

Suppen, bowlen, klimmen, kanoën, varen, solex rijden, Jeu de boules, Kloetclinic’s, bootcamp, veilen, kolven, kloeten, overnachten, Popquiz, bbq’en, diverse workshops, wijnproeverij, cocktailworkshop, bierproeverij, bedrijfsbezoeken, lunch, diner, culinaire belevingen, rondleidingen, Kookworkshop, tuinbezoeken, kakelverse picknicks, div.clinics, mountainbiken, wandelen, fietsen, paardrijden, paardencoaching en diverse bedrijfstrainingen...

Wij maken UITJES in Langedijk op maat of kies één van de bestaande uitjes op de site.

Wij willen jouw team of groep een onvergetelijke dag laten beleven in Langedijk.

SOORTEN UITJES:
BedrijfsUitje, KaartUitje, VriendenUitje, Nichten en NevenUitje FamilieUitje, KantoorUitje, Moeders en DochtersUitje, ZussenUitje, Teambuilding, MTUITJE, TeamUitje of GroepsUitje.

WAAROM KIEZEN VOOR LANGEDIJKERUITJE?
De medewerkers van LangedijkerUitje weten hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. U wilt zeker weten dat de locaties en activiteiten in Langedijk bij u en uw groep of team passen. Met uw ingrediënten en onze kennis maken we uw uitje helemaal op smaak. Wilt u een zakelijk of particulier uitje wat tot in de puntjes is geregeld, dan bent u bij het LangedijkerUitje op de juiste plek. Kies één van de Uitjes op de site of bel ons vrijblijvend.

Waarom Langedijk
Langedijk is een parel van een gemeente met een heel bijzonder waterrijk natuurgebied, namelijk het “Rijk der Duizend Eilanden”. Het is een gemeente met hardwerkende ondernemers, verenigingen, hobbyisten en stichtingen die gastvrijheid zeer hoog in het vaandel heeft staan en rijk is aan historie.

Het kan ons niet gek genoeg.

Graag tot ziens in het prachtige Langedijk.

Team LangedijkerUitje

Foto's van LangedijkerUitje

LangedijkerUitje image 1
LangedijkerUitje image 2
LangedijkerUitje image 3
LangedijkerUitje image 4
LangedijkerUitje image 5
LangedijkerUitje image 6
LangedijkerUitje image 7
LangedijkerUitje image 8
LangedijkerUitje image 9