Bewolkt22.4 ℃

Loods 072 in Egmond aan den Hoef

Loods 072

Voor tweedehands producten bent u aan het juiste adres bij Loods072! Verkoop van tweedehands goederen: zoals meubels, woonaccessoires, curiosa, vintage, brocante etc. Ons aanbod wisselt snel, houd de website in de gaten of bezoek onze vestiging!

Verhuizingen en leegruimingen
Er zijn omstandigheden waarbij een woning of pand leeg moet worden opgeleverd. Bijvoorbeeld in verband met een verhuizing of emigratie, na een overlijden of opname in een verzorgingshuis. Als de woning is verkocht of de huur is opgezegd, dient de woning zo snel mogelijk leeg opgeleverd te worden. Dit is een hele klus voor de betrokkenen of nabestaanden. Loods 072 kan dit werk uit handen nemen..

Onze werkwijze bestaat uit een vrijblijvend gesprek met de betrokkenen, waarbij we de wensen en behoeften inventariseren en uitleggen wat onze mogelijkheden zijn. Vervolgens bieden we een offerte aan. De kosten voor een leegruiming zijn afhankelijk van de situatie en wensen. Grofweg zijn 3 situaties te onderscheiden:

-De spullen in het pand dat ontruimd moet worden hebben geen waarde: in dit geval berekenen wij de arbeidsloon, vervoerskosten en stortkosten van de inboedel, huisraad en/of vuil. -Sommige spullen hebben nog waarde: in dit geval geven wij een eerlijke vergoeding voor de nog verkoopbare spullen en brengen dit in mindering op de kosten voor de ontruiming. -De waarde van de inboedel is evenredig aan de kosten: dan ontruimen wij alles kosteloos en maken het pand schoon.

Mochten we tijdens de ruiming persoonlijke spullen aantreffen, dan bezorgen we deze kosteloos bij de opdrachtgever. Loods 072 heeft een winkel waarin 2e handsspullen verkocht worden. Mochten goederen niet in onze winkel verkocht kunnen worden, dan bezorgen we deze bij een kringloopwinkel. Kapotte apparaten leveren we in bij Wecycle.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Foto's van Loods 072

Loods 072 image 1
Loods 072 image 2

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Lamoraalweg 50
1934 CB  Egmond aan den Hoef
Mobiel
06-21550347
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Loods 072. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map