Langedijkerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Licht bewolkt6.2 ℃

Memento Mori de De Laatste Eer in Broek op Langedijk

Bezoekadres:

Memento Mori de De Laatste Eer

Schoener 32
1721GR Broek op Langedijk
0226-320157
hjbalder@gmail.com
http://www.uitvaartbol.nl

Memento Mori de De Laatste Eer

Algemene informatie De vereniging heeft leden, aspirant-leden (jonger dan 18 jaar), steunleden (intreders ouder dan 50 jaar) en ereleden.

De eigen dragers komen uit Langedijk. Het bestuur bestaat uit maximaal vijf leden, die allen vrijwilligers zijn. Zij behartigt de belangen van de leden tegen zo laag mogelijke kosten, waarbij de kwaliteit van de uitvaart voorop staat. Hiermee biedt de vereniging een alternatief voor commerciële organisaties.

Het dagelijks bestuur wordt gevormd door de voorzitter, secretaris en penningmeester. Eenmaal per jaar is er een ledenvergadering waar het bestuur verantwoording aflegt en goedkeuring vraagt over het beleid.

Ook wordt dan de contributie vastgesteld en is er eventueel een bestuursverkiezing. Het functioneren van de vereniging is vastgelegd in de statuten en het huishoudelijk reglement. Beide stukken zijn op te vragen bij de secretaris.

Ontstaan van de vereniging De vereniging is opgericht op 15 augustus 1913. In die tijd ontstonden veel uitvaartverenigingen. Dit kwam voort uit de gedachte van goed nabuurschap, zodat voor ieder lid tegen zo laag mogelijke kosten een waardige uitvaart kon worden verzorgd.

Deze gedachte is nog steeds het uitgangspunt van de vereniging. Per 1 januari 2009 is de vereniging gefuseerd met de uitvaartvereniging Zuid-Scharwoude en per 1 april 2016 zijn wij samengegaan met Memento Mori uit Sint Pancras.

De naam is nu geworden: “Memento Mori – De Laatste Eer” Langedijk.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Memento Mori de De Laatste Eer. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map