Half bewolkt15.0 ℃

Molenaar Rietdekkers in Bergen nh

Molenaar Rietdekker

is gevestigd in Bergen. Nuchtere Noord-Hollandse vaklieden, met generatielange vakkennis en ervaring én een mentaliteit van aanpakken, wij werken dagelijks samen aan een prachtig eindproduct. Het is de passie voor het werk dat van elk opgeleverde klus afspat. Betrokkenheid bij het vak en liefde voor het product sieren elk dak. Inmiddels heeft de 5e generatie Molenaars de nodige kennis en ervaring opgedaan en zich binnen het bedrijf gevestigd. Alles wordt de jongens, die kiezen voor het vak, van jongs af aan bijgebracht.

Molenaar Sr.: “Als wij de passie voor het werk zien bij de jongens dan weten wij dat het tijd is om ze op te leiden. Maar ook de jongste generatie draait al weer 10 jaar mee binnen ons bedrijf. ‘Molenaar Rietdekker’ heeft vele klussen in en om Alkmaar, Bergen, Schoorl, Castricum en ook in Koedijk. Op deze manier bestrijken wij de weide omtrek van Alkmaar”.

Noord-Holland

Er is geen plek waar we niet aan het werk zijn. Toch zitten wij hoofdzakelijk boven het Noordzeekanaal, zelfs tot voorbij Den Helder. Ook Texel rekenen wij tot ons werkgebied.

Foto's van Molenaar Rietdekkers

Molenaar Rietdekkers image 1
Molenaar Rietdekkers image 2

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Karel de Grotelaan 18
1861 KJ  Bergen nh
Telefoon
072-5813397
Mobiel
06-53267254
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Molenaar Rietdekkers. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map