Bewolkt21.5 ℃

Nance4U Webshop in Purmerend

Nance4U Webshop

Nance4u is een webshop met goede kwaliteit edelstenen en mineralen die door mij zelf uitgezocht worden bij groothandels waar ik zelf naartoe ga. Na binnenkomst worden deze eerst gereinigd en dan gewogen en geprijsd, op de foto gezet en in de webshop geplaatst. Bij enkele stuks ontvangt u ook het stuk van de foto. Dit staat ook vermeld bij de omschrijving.

Ook zijn er diverse sieraden met name armbanden bij Nance4u verkrijgbaar. Vele daarvan rijg ik zelf. De beschermengeltjes zijn ook Handmade By Nance4u. Net zoals de Mala kettingen in de shop.

Nance4u heeft ook een redelijke collectie heerlijke wierook geuren. Ook een paar prachtige 100% natuurlijke wierook geuren van Green Tree, dit is 100% natuurlijke wierook. Vooral de Native Soul en de Native Soul Handcrafted lijnen zijn fijne geuren. De Native Soul Handcrafted zijn hand gerold en branden zo’n 30 – 45 minuten! Zowel verkrijgbaar in de shop als in de showroom.

Mocht u toch een geur missen, dan kunt u een mailtje sturen naar me met uw wens en ik ga kijken of ik eraan kan komen voor u.

Kwaliteit, service en snel verzenden staat bij Nance4u voorop. Vandaag besteld is meestal ook nog dezelfde dag maar zeker de volgende dag verstuurd.

Lukt dit niet dan krijgt u van mij een berichtje.

Vanaf Januari 2023 heeft Nance4u haar praktijkdeur aan huis geopend. Een hele fijne ruimte waar ook workshops gegeven worden. Ook een groot deel van de webshop staat daar. Wilt u langskomen? Dat kan. Wel op afspraak. Of nog beter bestel online en maak gelijk een afspraak wanneer u het op komt halen. Dat scheelt een hoop verzendkosten.

De behandelingen die ik geef zijn: Acces Bars, Regressie therapie met reiki ondersteuning en Reiki. Dit alles in een hele fijne ruimte.

De workshops gaan natuurlijk ook het leren kenen en herkennen van de edelstenen en mineralen. In een paar dagdelen leer je de belangrijke aspecten waar je op kunt letten en hoe je dit alles ook kunt voelen.

Ook een workshop pendelen word door mij gegeven. Dit is 1 dagdeel.

Meer info staat in de shop en anders kunt u mij altijd een berichtje sturen.

Parkeren kunt u gemakkelijk in de buurt en is gelukkig nog steeds gratis.

Wilt u op de hoogte blijven van allerlei nieuwe dingen over Nance4u dan kunt u lid worden van de nieuwsbrief via de webshops www.nance4u.nl

Wanneer dit allemaal kan staat het zeker hier in de shop, maar ook op fb, insta, linkIn en misschien ook wel op tiktok.

Heel veel plezier met snuffelen in de shop.Foto's van Nance4U Webshop

Nance4U Webshop image 1
Nance4U Webshop image 2
Nance4U Webshop image 3

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Pinksterbloem 2
1441 RK  Purmerend
Mobiel
06-20899840
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Nance4U Webshop. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map