Raymond van Dijen in Grootebroek

Bezoekadres:

Raymond van Dijen

Meidoornlaan 44
1613VM Grootebroek
T0228-325017
Em.van.dijen@quicknet.nl
Whttp://www.raymondvandijen.nl

Horloge & klokken reparatie atelier Raymond van Dijen

is vanaf 1999 werkzaam als een betrouwbaar adres waar uw horloges en klokken met kennis van zaken en volgens de laatste ontwikkelingen in de uurwerktechniek kunnen worden gerepareerd.

Ook heeft Raymond de nodige swatch group certificaten behaald om uw Rado, Omega of Longines volgens de hoogste normen te repareren. Zijn naamsbekendheid is inmiddels uitgegroeid tot ver buiten West Friesland en komen de klanten uit bijna heel Nederland.

Ook voor Kleine reparaties zoals een nieuwe batterij, horloge waterdichtheid testen of nieuwe horlogebandjes monteren kunnen indien gebracht direct ter plaatse in het atelier door Raymond worden uitgevoerd. Op klokken gebied heeft Raymond zich ontwikkeld tot een vooraanstaand klokkenmaker en staat zijn jarenlange ervaring garant voor een deskundig advies op al uw vragen aangepast aan de wensen voor uw vaak kostbare bezit.

Reparaties van klokken binnen West-Friesland kunnen gratis worden gehaald of gebracht. Wilt u meer informatie of deskundig advies Kijkt u dan op zijn website www.raymondvandijen.nl

Foto's van Raymond van Dijen

Raymond van Dijen image 1
Raymond van Dijen image 2
Raymond van Dijen image 3