Bewolkt20.1 ℃

Ron Karreman Autoschade in Andijk

Ron Karreman Autoschade


1 Mei 2014 ben ik gestart met als naam Ron Karreman Autoschade. Uw adres voor autoschade, restauratie en andere mogelijke reparaties. Er is sprake van samenwerking met professionele partners. Wij werken voornamelijk met top producten die garant staan voor een vakkundige reparatie.

Herstel van autoschade, zowel verzekeringsschade als particuliere schade. Er is heel veel mogelijk, ook als u door de verzekering naar een geselecteerd bedrijf gestuurd wordt. Helaas voor sommige verzekeringmaatschapijen is het moeilijk om te kunnen/mogen repareren vanwege de hoge eigen risico,die de maatschappij de particulier oplegd als de klant niet naar hun luisterd om naar een schadebedrijf te gaan waar hun afspraken mee hebben. Daarom is het belangrijk om uw polis goed te bekijken en eventueel aan te passen zodat u vrij bent om te gaan waar u wil. (Het is tenslotte uw Geld).
Wij kunnen voor particulieren, in overleg met de klant, met bijvoorbeeld tweedehands onderdelen, toch een professionele reparatie uitvoeren. Bel ons en wij helpen u persoonlijk bij een toch al nare gebeurtenis.

Tevens restaureren wij onder andere oldtimers en klassiekers. Dit kan een auto zijn maar ook een motor. Alles is bespreekbaar.

Er is heel veel mogelijk. U kunt altijd langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Vanwege freelance-activiteiten, kan het zijn dat er niet altijd iemand aanwezig is. Daarom even bellen, voordat u langs komt, om onnodig mislopen te voorkomen. Mailen mag natuurlijk ook.

Foto's van Ron Karreman Autoschade

Ron Karreman Autoschade image 1
Ron Karreman Autoschade image 2

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Handelsweg 7
1619 BJ  Andijk
Mobiel
06-21832262
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Ron Karreman Autoschade. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map