Zeer lichte bewolking14.1 ℃

RUNNING CENTER in Heerhugowaard

RUNNING CENTER<


Of je nu beginner bent of een ervaren hardloper, je weet dat prestaties beginnen bij de juiste schoen. Bij Running Center draait alles om het advies.

Welkom bij Running Center Heerhugowaard, sport speciaalzaak voor de loop-, wandel- en zaalsport. Na 26 jaar gevestigd te zijn in Alkmaar zijn we verhuisd naar Heerhugowaard. We zijn een frisse nieuwe winkel gestart met veel mogelijkheden voor de register podologie. De winkel is goed bereikbaar met bus en trein en u kunt voor de winkel gratis parkeren (blauwe schijf).

Ik ben Ton Henselmans reeds 23 jaar eigenaar van deze zaak. Ik ben opgeleid aan het CIOS in Overveen en heb daar o.a. mijn specialisatie atletiek en sportmassage gedaan. Tevens ben ik registerpodoloog A & B (zie podologie).

Running Center is een sportspeciaalzaak waar het adviseren voorop staat. Dit doen we met behulp van een loopband, camera en de kennis van een register podoloog. Tevens kunt u bij ons de beste schoenen, kleding en accessoires vinden voor hardlopen, wandelen en zaalsport. Bij pijnklachten / blessures kunt u een afspraak maken met de register podoloog. Kom langs, vergeet vooral de oude schoenen niet en we nemen even de tijd voor u.

Dus naar welke finish je ook onderweg bent, Running Center Heerhugowaard is altijd het beste startpunt.

Foto's van RUNNING CENTER

RUNNING CENTER image 1
RUNNING CENTER image 2
RUNNING CENTER image 3

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Stationsplein 77
1703 WE  Heerhugowaard
Telefoon
072-5111327
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over RUNNING CENTER. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map