Onbewolkt21.9 ℃

Sanisale Purmerend in Purmerend

Sanisale Purmerend


Middels deze rubriek willen wij, de broers Martin en Peter van Zaanen, ons even aan u voorstellen. In het kort vertellen wie we zijn en wat er zoal bij Sanisale.com Purmerend te zien en te koop is. Sanisale.com Purmerend is gevestigd aan de Nieuwe Gouw 24 te Purmerend op industrieterrein De Koog. Onze showroom heeft een totale oppervlakte van 750 M2 en bestaat uit een begane grond en een eerste verdieping. In deze mooie ruimte laten we heel veel nieuws op sanitair gebied zien. Denk hierbij aan badkamer- toiletopstellingen, bad meubels , wand- en vloertegels en keukens compleet opgesteld met spoeleiland en inbouwapparatuur. Wij begeleiden u graag vanaf het ontwerp tot en met de installatie. Kortom: het totale plaatje kunnen wij voor u verzorgen, maar dit hoeft, als u zelf handig bent, natuurlijk niet dan volstaat bv een levering. Het gratis met u als klant in te delen 3-D tekenprogramma geeft direct een heel duidelijk beeld van uw eventuele “droom badkamer” weer.

Met ruim 30 jaar ervaring in de branche kunnen wij u altijd op de juiste manier adviseren. Wij denken graag met u mee om zodoende dat te realiseren wat u in uw hoofd heeft. Hiermee ook meenemend de laatste trends en nieuwtjes op sanitair gebied, denk hierbij een zonnebank onder de douche of tegelbare omkeerbare afvoergoot.

De prachtige zichtlocatie en uitstraling van pand in combinatie met A-merken tegen bodemprijzen vormen een prima mix voor U als klant. Door middel van grootschalige inkoop is het dan ook mogelijk om al onze producten tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden, ook voor internetprijzen zijn wij concurrerend en bij Sanisale.com Purmerend worden als het moet de spullen tot aan de eerste drempel GRATIS bij u thuis gebracht! Er is echt voor een ieder wat wils! Neem gerust uw offerte mee, wij zijn ECHT altijd goedkoper!

U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom. De koffie, cappuccino en thee staat voor u klaar.

Martin en Peter van Zaanen

Foto's van Sanisale Purmerend

Sanisale Purmerend image 1
Sanisale Purmerend image 2
Sanisale Purmerend image 3

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Nieuwe Gouw 24
1442 LE  Purmerend
Telefoon
0299-422020
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Sanisale Purmerend. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map