Bewolkt18.4 ℃

Schoonheidssalon Rolinka in Heerhugowaard

Schoonheidssalon Rolinka

Schoonheidssalon Rolinka is een professionele schoonheidsspecialiste in Heerhugowaard. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig en onderbouwd advies. In mijn salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve producten van IMAGE Skincare. Ik specialiseer mij in cryolipolyse (vet bevriezen), permanente make-up en IPL (laser ontharing).

Gelegen in het centrum van Heerhugowaard is de schoonheidssalon zeer gemakkelijk te bereiken. Naast klanten uit Heerhugowaard, ontvang ik klanten uit heel Noord-Holland.

Ik ben schoonheidsspecialiste Rolinka, wat trouwens mijn eigen naam is. In 1992 ben ik begonnen met de salon en nu, 30 jaar verder, werk ik nog steeds met heel veel plezier. In de loop der jaren heb ik veel bijscholingen gedaan waardoor ik veelzijdig en van vele markten thuis ben. Je kunt bij mij terecht voor onder andere permanente make-up, IPL ontharen, cryolipolyse, en natuurlijk de standaard behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, verven, harsen en massages.

Je bent bij mij dus letterlijk en figuurlijk in goede handen en je zult je snel thuis voelen. Ik hoop je snel eens te mogen ontmoeten. Of het nu is voor het epileren van je wenkbrauwen, het kopen van een cadeaubon of een cryolipolyse kuur: je bent van harte welkom.

Bekijk hier

de behandeling en prijzen

.https://www.schoonheidssalonrolinka.nl/afspraak-maken/

Foto's van Schoonheidssalon Rolinka

Schoonheidssalon Rolinka image 1
Schoonheidssalon Rolinka image 2
Schoonheidssalon Rolinka image 3
Schoonheidssalon Rolinka image 4

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Stationsweg 50
1702 AG  Heerhugowaard
Telefoon
072 -88 88 888
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Schoonheidssalon Rolinka. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map