Onbewolkt22.2 ℃

Slijterij de Laat in Alkmaar

Slijterij de Laat


Bij Slijterij de Laat kunt u terecht voor de gehele drankbeleving. Onze passie voor drank brengen wij graag op u over met ons ruime en gevarieerde assortiment. Wij hebben voor elke drankliefhebber de drank waar zij naar op zoek zijn. Van de verschillende bieren en wijnen tot aan een grote diversiteit aan sterke dranken. U bent uiteraard welkom in onze slijterij in Alkmaar om het aanbod met uw eigen ogen te aanschouwen, maar wij bieden onze producten ook aan in onze webshop.

Onze diverse categorieën

Zoals eerder benoemd hebben wij een erg ruim assortiment waaruit u kunt kiezen. Het assortiment is opgedeeld in een biercategorie met onder andere glutenvrije en speciaal bieren, blond bier en Tripples. Daarnaast hebben wij een assortiment bestaande uit diverse sterke dranken, zoals: rum, jenever, gin, wodka en whisky. Uiteraard mag ook ons wijnsassortiment niet onbelicht blijven. Het wijn assortiment wordt onderverdeeld in wijnen uit de oude wereld en de nieuwe wereld. De oude wereld bestaat onder andere uit Europese landen, zoals: Italië, Spanje en Duitsland. Tot de nieuwe wereld behoren landen zoals: Nieuw-Zeeland, Amerika en Zuid Afrika. Kortom: meer dan genoeg keus voor zowel de kenner als de gelegenheidsdrinker.

Slijterij de Laat, úw drankzaak in Alkmaar

Naast het ruime aanbod vinden wij ook het bieden van een uitstekende service een absolute vereiste. U kunt daarom ook altijd bij ons terecht voor advies op maat, zowel in de slijterij als telefonisch. Wij staan u graag te woord en denken met u mee zodat wij ook u een optimale drankervaring kunnen bieden, zoals u die nog niet eerder heeft meegemaakt.

Foto's van Slijterij de Laat

Slijterij de Laat image 1
Slijterij de Laat image 2
Slijterij de Laat image 3
Slijterij de Laat image 4
Slijterij de Laat image 5
Slijterij de Laat image 6

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Laat 129
1811 ED  Alkmaar
Telefoon
085-8087620
Mobiel
06 52785991
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Slijterij de Laat. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map